ΔΗΚΟ: Απειλές Παπαγιάννη κατά Άθου – Φασιστική νοοτροπία του ΕΛΑΜ

e628eb6e1d92ffefa4f7a9fb92fe70d0

Καυστική ανακοίνωση κατά του ΕΛΑΜ εξέδωσε το ΔΗΚΟ κάνοντας λόγο για απειλητική ανάρτηση εκ μέρους του βουλευτή Λίνου Παπαγιάννη κατά του Γ.Γ του κόμματος Άθου Αντωνιάδη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ οι απειλές του βουλευτή του ΕΛΑΜ είναι ενδεικτικές της φασιστικής νοοτροπίας που διακατέχει το κόμμα τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

«Η απειλητική ανάρτηση του Βουλευτή του ΕΛΑΜ Λίνου Παπαγιάννη στο facebook, εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος Άθου Αντωνιάδη, είναι ενδεικτική της φασιστικής νοοτροπίας του ΕΛΑΜ.

Μιας φασιστικής νοοτροπίας η οποία πλήττει τη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης.

Προφανώς, ο Λ. Παπαγιάννης νομίζει ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία του και να απειλεί όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια, για το ρόλο και το πραγματικό πρόσωπο του ΕΛΑΜ».

Και η ανάρτηση του Λίνου Παπαγιάννη:

«O Άθως Αντωνιάδης του ΔΗΚΟ αποκάλεσε το ΕΛΑΜ και τους ΕΛΑΜιτες «ψεύτες, κάλπικους, φουσκωτούς Πινόκιο της πολιτικής, δεκανίκια Νίκο Αναστασιάδη και κάποια άλλα υβριστικά επίθετα».

Άθω Αντωνιάδη: Είσαι ένας εντεταλμένος υπάλληλος του ενός από τα 3 μεγαλύτερα κακά της Κύπρου. Είσαι εκπρόσωπος του κόμματος που έμαθε στην Κύπρο τι θα πει ρουσφέτι και διαπλοκή. Είσαι εκπρόσωπος του κόμματος που ισοδυναμεί με την λέξη ψέμα. Είσαι εκπρόσωπος του συστήματος και των καταστροφικών αποφάσεων του για την Κύπρο και τον λαό της.

Οι ΕΛΑΜίτες όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σας απαντούν: Το μέλλον σας στην πολιτική ζωή θα είναι πολύ σύντομο. Το τέλος σας πλησιάζει και η αλλαγή του άδικου και καταστροφικού σας κόσμου είναι πολύ κοντά.

Υ.Γ Είναι η τελευταία πολιτική μου τοποθέτηση για το 2018. Μακάρι η αυριανή βοήθεια να είναι αρκετή για να περάσουν όλοι με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα».

Πηγή: Sigmalive