Δήμαρχος βγάζει στην πώληση τη λιμουζίνα του και δίνει τα λεφτά σε δημότες που έχουν ανάγκη

dimarhos aglantzias ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κατάφερε να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα με την ενέργειά του αυτή ο δήμαρχος Αγλαντζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος μετά την αποκάλυψη ότι σκόπευε να αποποιηθεί του δικαιώματος χρήσης του υπηρεσιακού του οχήματος, το έκανε και πράξη, βγάζοντας στην πώληση τη λιμουζίνα του.

Και αυτό αποτελεί μια σπάνια πρωτοβουλία όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Το πιο συγκινητικό δε, είναι πως τα χρήματα που θα εισπραχθούν από την πώληση του υπηρεσιακού του οχήματος, αλλά και τα έξοδα συντήρησης, που ανέρχονται σε πέντε χιλιάδες ευρώ ετησίως, καθώς επίσης και τα καύσιμα, θα διαμοιραστούν σε δημότες της Αγλαντζιάς που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Προσφορές μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Όπως αναφέρεται στην αγγελία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την προσφορά τους προς το Δήμο Αγλαντζιάς, σε κλειστό φάκελο, στον οποίο να αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα, ο αριθμός και ο τίτλος της προσφοράς.

Ο φάκελος θα πρέπει να κατατεθεί στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου, Αικατερίνης Κορνάρο 8, 2108 Αγλαντζιά, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00.

Κριτήριο κατακύρωσης της προσφοράς θα είναι η ψηλότερη προσφερόμενη τιμή.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άνθρωπος με Α κεφαλαίο
Ενέργειες όπως αυτή του Δημάρχου Αγλαντζιάς να αποποιηθεί του δικαιώματος χρήσης της πολυτελούς λιμουζίνας του σπανίζουν. Και αυτό αναγνωρίστηκε από τους πολίτες, καθώς τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν κάτι περισσότερο από εγκωμιαστικά.

Δημότες της Αγλαντζιάς και όχι μόνο, χαιρέτισαν την απόφαση αυτή του Χαράλαμπου Πετρίδη, τον οποίο μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν Άνθρωπο με Α κεφαλαίο, τον συγχαίρουν και εύχονται η ενέργεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές σε μια Κύπρο που δεν μας έχουν συνηθίσει σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

Πηγή: Reporter