Δημητρίου: Καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα Αννίτας – Υποψήφιος μέχρι τέλους

«Εγώ προσωπικά θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους»

6BEADD00 E4CA 4CE4 A08D FF73C50463A9

Στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι στο Ράδιο πρώτο, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 21/2 ο Δημήτρης Δημητρίου, υποψήφιος για την προεδρία του ΔΗΣΥ.

Ο κ.Δημητρίου ερωτήθηκε αν προτίθεται να αποσύρει την υποψηφιότητά του και είπε πως μίλησε με την Πρόεδρο της Βουλής αφού όπως έγινε γνωστό χθες, η Αννίτα Δημητρίου έχει πρόθεση να υποβάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία του κόμματος.

Αρχικά, ανέφερε πως «Έχω πει και στην ίδια την Αννίτα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία πως η υποψηφιότητα της είναι καλοδεχούμενα και πως οι εκλογές είναι υγεία και εγώ προσωπικά θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους. Αλλά δεν γνωρίζω τελικά αν θα μπει στη κούρσα».

«Η αυτοπεποίθηση μου πηγάζει από την αναστροφή μου με εκατοντάδες στελέχη, αγνούς συναργεμικούς που συμφωνούμε πως ο ΔΗΣΥ χρειάζεται μια ολική επανεκκίνηση, ολική αναγέννηση, να φύγουμε από την στασιμότητα και να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε την παράταξη μας, τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Με εκλογή του του ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ θα αλλάξει ανοίξει τον επόμενο κύκλο στο Δημοκρατικό Συναγερμό, όπως λέει, καθώς αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε «Χρειάζεται να εμπλέξουμε κόσμο της δικής μας γενιάς που είναι αποστασιοποιημένος μέχρι τώρα.

Τέλος, αναφέρθηκε στα γεγονότα που μεσολάβησαν μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακή λέγοντας, «Είναι γεγονότα που δεν θέλουμε να ξανά γίνουν, δεν ευνοούν την δημοκρατία, δεν είναι αυτό το ΔΥΣΗ που θέλουμε να βλέπουμε, να τα ξεχάσουμε, να τα αφήσουμε πίσω μας και να μην επαναληφθούν».

«Στόχος είναι η ενότητα του κόμματος. Την επόμενη ακριβώς μέρα όποιος και αν κερδίσει να σταθούμε όλοι με τα χέρια ενωμένα και να αφήσουμε πίσω μας αυτά που μας δίχασαν».