Κυριάκος Κούσιος: Από Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

kousios Κυριάκος Κούσιος

Ιδιαίτερα τιμητική η θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, λέει στο ΚΥΠΕ ο Κυριάκος Κούσιος
Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Κούσιος τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που του εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά τον ανασχηματισμό, θέτοντας ως στόχο τους ήπιους τόνους και την αγαστή συνεργασία με τους δημοσιογράφους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κούσιος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την ιδιαίτερη τιμή που του έκανε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Διαβεβαίωσε παράλληλα τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την εκτίμησή του προς τον ρόλο τους, εκφράζοντας τη δέσμευσή του για μια παραγωγική και αγαστή συνεργασία μαζί τους.

“Ο Πρόεδρος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, μια ιδιαίτερα τιμητική θέση για εμένα και θεωρώ ότι είναι ένα καθήκον το οποίο μπορώ να εκπληρώσω για να βοηθήσω τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση”, είπε.

Ποιος είναι ο Κυριάκος Κούσιος

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1952 και σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1977 ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου και είναι Ανώτερος Συναίτερος στο Δικηγορικό Γραφείο Κούσιος και Κορφιώτης ΔΕΠΕ.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Στροβόλου, Μέλος του Προξενικού Σώματος, Μέλος ΔΣ Ελληνικής Τράπεζας, Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Εταιρειών, καθώς και Μέλος Αθλητικών και άλλων Σωμάτων/Επιτροπών.