Υποψήφιος Πρόεδρος υπόσχεται επιστροφή χρημάτων από προστίματα κορωνοϊού (VID)

Προεκλογική του υπόσχεση είναι η κατάργηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό και η διαγραφή όλων των διώξεων και προστίμων που επιβλήθηκαν

AF5F67BE C8F6 4A12 88F7 CE8DCCEF1CD7

Με συγκεκριμένες θέσεις για την πανδημία του κορωνοϊού, το Κυπριακό, την ενέργεια, την οικονομία και το μεταναστευτικό, ο κ. Αλέξιος Σαββίδης θέτει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η υποψηφιότητά του απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν κουραστεί από την κομματολατρεία και προσωπολατρεία και προεκλογική του υπόσχεση είναι η κατάργηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό και η διαγραφή όλων των διώξεων και προστίμων που επιβλήθηκαν.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στα προστίματα κατά της covid-19.

«Σύμφωνα με τους νομικούς κύκλους του επιτελείου μας τα διατάγματα ήταν ανυπόστατα και παράνομα γιατί δεν πέρασαν ποτέ από την Βουλή για έγκριση. Παραβίαζαν τόσο το Σύνταγμα όσο και ευρωπαϊκές συνθήκες όπως την συνθήκη του Οβιέδο που απαγορεύει οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα του άλλου χωρίς την συγκατάθεση του» είπε ο κος Σαββίδης.

Συνέχισε λέγοντας, «Η προεκλογική μας δέσμευση είναι όσα χρήματα έχουν καταβληθεί για αυτού του είδους προστίματα να επιστραφούν πίσω στους πολίτες. Επίσης κάθε δικαστική διαδικασία να διαγραφεί».

Διευκρίνισε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη και στηρίζεται από ομάδες ατόμων, άτομα ξεχωριστά, επιχειρηματίες, επιστήμονες και τον απλό εργαζόμενο.
«Ο κόσμος έχει κουραστεί με την προσωπολατρεία και την κομματολατρεία και θέλει να γυρίσει σελίδα, θέλει την αλλαγή. Ο κόσμος θέλει μια νέα σελίδα για την Κύπρο. Η υποψηφιότητα μας απευθύνεται σε όλους τους Κύπριους, στόχος μας να δουλέψουμε και να εργαστούμε για ένα κράτος δικαίου» είπε κλείνοντας ο κος Σαββίδης.