Αντικείμενο πόθου το νέο Prada Phone

det Prada Phone by LG 3 0Το νεότερο Prada phone by LG 3.0 έχει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη 800 «κεριών» με διαγώνιο 4,3 ίντσες, επεξεργαστή διπύρηνο στο 1GHz, εσωτερική μνήμη 8GB και είναι φυσικά, πολύ λεπτό, 8,5 χιλιοστά.
Eμπνευσμένο από τη λιτή και αιχμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της Prada, το νέο κινητό τηλέφωνο διαθέτει μία γυαλιστερή οθόνη αφής στην εμπρός πλευρά και το χαρακτηριστικό μοτίβο Saffiano της Prada στην πίσω, τα οποία συμπληρώνονται ιδανικά από το εξαιρετικό μαύρο φινίρισμα…

Με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί για την κομψή απλότητα, η συσκευή ενσωματώνει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Floating Mass Technology της LG, που ενισχύει την ήδη εντυπωσιακή λεπτή σχεδίαση, με πάχος που φτάνει μόλις τα 8,5 χιλ. και ελάχιστα πλήκτρα αφής, για να ολοκληρώνεται το άψογο φινίρισμα.

Εξίσου προηγμένο όσο και εντυπωσιακό, το Prada phone by LG 3.0 διαθέτει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Dual-Core / Dual-Channel, με χρονισμό στο 1GHz, για απόδοση υψηλής ταχύτητας, καθώς επίσης και dual band Wi-Fi για υψηλές ταχύτητες πλοήγησης εν κινήσει.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του νέου smartphone γίνεται ακόμη πιο αισθητή μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή. Το Prada phone by LG 3.0 προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον χρήσης (User Interface), που διαθέτει μοναδικά μαύρα, γκρι και λευκά μενού και εικονίδια. Μέσω αυτού του interface, οι χρήστες απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Android Gingerbread, με τη προβλεπόμενη μελλοντική αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich.

Αυτή η εμπειρία χρήσης, γίνεται πιο απολαυστική χάρη στην οθόνη αφής 4,3 ιντσών με τεχνολογία υψηλής φωτεινότητας NOVA στα 800 nits, που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στις αγαπημένες φωτογραφίες τους και σε όλο το περιεχόμενο, ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Επιπλέον, με την κάμερα 8MP και την ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB, οι χρήστες μπορούν να αποθανατίζουν όλες τις ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και να τις απολαμβάνουν σε υψηλή ποιότητα.

Συμπληρώνοντας ιδανικά τη συσκευή τους, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ της Prada για κινητά τηλέφωνα, όπως η επίσημη βάση PRADA και το Bluetooth ακουστικό. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το PRADA phone by LG 3.0 σε μία πληθώρα μοντέρνων θηκών, επιτρέποντας τους να έχουν πάντα μαζί τους μία πινελιά από την PRADA.

Το Prada phone by LG 3.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιανουαρίου 2012 και η εκτιμώμενη λιανική τιμή του θα είναι 599 ευρώ.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ