Οι Μικροί Ρεμπέτες στα “REACTION Social Responsibility Excellence Awards 2014”

a 60 Ειδήσεις
a 1713 Ειδήσεις

Ένας θεσμός που αποτελεί σταθμό στην κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Κύπρου μιας και αναγνωρίζει και βραβεύει ιδιωτικούς, κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς που έχουν προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο της CYTA στη Λευκωσία, όπου παρευρέθηκαν και οι “Μικροί Ρεμπέτες” χαρίζοντας διασκέδαση στους παρευρισκόμενους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η κοινωνική προσφορά, οργανισμών και ατόμων, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και σίγουρα ο εθελοντισμός αλλά και η προσφορά είναι δυο αλληλένδετες πράξεις με την ευημερία και ανάπτυξη της χώρας.

Στα φετινά βραβεία, βραβεύθηκαν 25 ιδιωτικοί οργανισμοί που έχουν προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Παράλληλα, τιμήθηκαν κρατικοί φορείς και υπηρεσίες για την προσφορά τους στην κοινωνία αλλά και προς τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό REACTION Youth for the Prevention.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς εμπλουτίστηκε από την παρουσία της νεανικής χορωδίας της Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες” οι οποίοι παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παρέα με τη Σχολή Χορού “ΡΥΘΜΟΣ”. Η “Μικροί Ρεμπέτες” παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μετά από τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών, ανταποδίδοντας την πρόσκληση με την ευχάριστη έκπληξη που προκάλεσαν στους παρευρισκόμενους και τους επισήμους με την καταπληκτική τους εμφάνιση.

a1 12 Ειδήσεις

a2 11 Ειδήσεις

a3 7 Ειδήσεις

a4 4 Ειδήσεις

a5 3 Ειδήσεις

a6 3 Ειδήσεις

a7 3 Ειδήσεις

a8 2 Ειδήσεις

SotiraNews