Με πολύ μεγάλη επιτυχία το Rhythm & Style 2015

a1030 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου στην κλειστή αίθουσα του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας το Rhythm & Style Show 2015.

a1030 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Η φιλανθρωπική εκδήλωση την οποία διοργάνωνε η νεανική χορωδία της Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες” ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση του κοινού που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία από τις φαντασμαγορικότερες εκδηλώσεις που γίνονται στον Δήμο Σωτήρας τα τελευταία χρόνια.

a472 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Ο δημιουργός και εμπνευστής της εκδήλωσης Γιώργος Δημητρίου, ανέφερε ότι η εκδήλωση έχει ως στόχο τα φιλανθρωπικά έσοδα τα οποία διατίθενται σε άπορες οικογένειες, κάτι το οποίο οι “Μικροί Ρεμπέτες” από την ημερομηνία της ίδρυσής τους, διοργανώνουν αδιάκοπα.

a904 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε fashion show από το παιδικό κατάστημα ΖΑΚΥ for kids, αλλά και από το κατάστημα Fashion Club της Έλενας Ττίκκη στο Παραλίμνι.

a1011 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Συμμετείχαν με τις καταπληκτικές φωνές τους η Julie Infanti και η Ιφιγένεια Χριστοδούλου-Σάρδαλου την οποία συνόδευε στο πιάνο ο Μιχάλης Μεταξάς.

a177 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Παρουσιάστηκαν χοροί από το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, τη Σχολή Χορού “Ρυθμός”, το “STEPS” Dancing School, τη σχολή χορού οριεντάλ της Έλενας Χατζηπαρασκευά, το Τμήμα Αγίου Μάμαντος του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, την Ανάδυση Παραλιμνίου, τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Δήμου Αγίας Νάπας και τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Σωτήρας, καθώς και σόου Τάε Κβον Ντό.

a1082 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Την εκδήλωση παρουσίαζαν η Άννα Ελευθερίου και ο Μαρίνος Παυλικκάς.

a1187 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Χορηγοί επικοινωνίας: Politia FM 106.7 και Sotiranews.com

a1212 Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου

Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις προμηθευτείτε στο Photo Christoforos Lysi στη Σωτήρα (παραγγελίες μέχρι 10 Δεκεμβρίου).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του SotiraNews στο Facebook πατώντας εδώ