Scribr, τυπώστε βιβλίο με τα αγαπημένα σας Facebook posts

scribr e1325675274583 Νέα Αμμοχώστου
scribr e1325675274583 Νέα Αμμοχώστου

Μία νέα υπηρεσία ονόματι Scribr ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στα τέλη του μήνα με σκοπό να εκτυπώσει όλα τα αγαπημένα σας posts και όχι μόνο σε μορφή βιβλίου… 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr και Foursquare στην υπηρεσία και να επιλέξετε πολύ απλά όλα όσα θέλετε να συμπεριλάβετε στο βιβλίο σας.

Το τελικό βιβλίο περιέχει όλα τα αγαπημένα σας posts, updates, check-ins ή ακόμα και φωτογραφίες. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να συμπεριλάβετε και φωτογραφίες από το το Instagram (με την προϋπόθεση ότι έχουν δημοσιευτεί μέσω Facebook ή Twitter). Ο συνιδρυτής του Scribr, Adam Henson, εξηγεί:

“Δεν είναι εύκολο να διατηρείς τη ζωή σου σε ψηφιακή μορφή, καθώς το ψηφιακό περιεχόμενο είναι εφήμερο και συνεχώς αλλάζει. Για να επιλύσουμε το πρόβλημα αυτό ανατρέξαμε στο παρελθόν. Τα έντυπα μέσα -μπορεί να μην είναι τέλεια- αλλά δεν παύουν να αποτελούν την πιο προσβάσιμη και μόνιμη λύση για την αποθήκευση πληροφοριών. Έτσι αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε να γράψετε το δικό σας βιβλίο με λίγa μόνο clicks και να το διατηρήσετε σε μη αναλώσιμη μορφή”

Το κάθε βιβλίο διατίθεται με γυαλιστερό εξώφυλλο τύπου περιοδικού και κοστίζει $45.

Πηγή: thenextweb