Αφιέρωμα της τηλεόρασης του SIGMA για τη Σωτήρα

Το αφιέρωμα θα προβληθεί στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Στη Σωτήρα ταξιδεύει η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της τηλεόρασης του SIGMA, “Προορισμός Ευτυχία” με την Ευτυχία Ανδρέου, το Σαββατοκύριακο 24 ή 25 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή επισκέφθηκε τη Σωτήρα και στις 7:15 το βράδυ στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου θα μας ταξιδέψει στις παραλίες της Αγίας Θέκλας, στα ιστορικά μνημεία, σε καλλιέργειες κολοκασιού, θα γευτεί μπίρα και εναλλακτικές συνταγές με κολοκάσι, θα συνομιλήσει με τον Δήμαρχο, τον πάτερ Γεώργιο, θα διασκεδάσει με τους Μικρούς Ρεμπέτες και θα παρουσιάσει τις ομορφιές της κωμόπολης των Κοκκινοχωρίων.

Με όπλο το χαμόγελο, την καλή διάθεση αλλά και την… Ευτυχία Ανδρέου, επιχειρούμε να δώσουμε στον Κύπριο τηλεθεατή, ανεξαρτήτου ηλικίας, μια γλυκιά γεύση από το νησί μας. Ένα οφθαλμόλουτρο με την ομορφιά της εκτός αστικών κέντρων Κύπρο! Επισκεπτόμαστε χωριά και κωμοπόλεις, περιδιαβάζουμε τους δρόμους, γνωρίζουμε τους κατοίκους, αναζητούμε τον «μάστρο» στο τάβλι, τον καφέ, το τσιάττισμα, επισκεπτόμαστε τα βασικά αξιοθέατα του τόπου και μαθαίνουμε για αυτά από τους ντόπιους, «εισβάλλουμε» σε σπίτια και μαθαίνουμε τις διάφορες τέχνες, ενώ διασκεδάζουμε παράλληλα μαζί τους τραγουδώντας, χορεύοντας και μαγειρεύοντας. Αναζητούμε την καλύτερη μαγείρισσα του χωριού, μιλάμε με τους νέους για την αστυφιλία και ανακαλύπτουμε τον τύπο του επισκέπτη για τον οποίο είναι ιδανικό το κάθε μέρος.

Η Κύπρος, ήταν και παραμένει το στολίδι της Μεσογείου… Ένας τόπος γεμάτος θησαυρούς γεωγραφικά διάσπαρτους απ’ άκρο σ’ άκρο του νησιού. Και για του λόγου το αληθές σας προσκαλούμε σ΄ ένα ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης, «παθκιάν-παθκιάν», για ν’ ανακαλύψουμε μαζί τα διαμάντια που κρύβονται εκτός αστικών κέντρων. Να γνωρίσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, να… ξανά-συστηθούμε και να βρούμε την Ευτυχία που μας επιφυλάσσει ο κάθε προορισμός αλλά κυρίως… το ταξίδι! Γιατί η Κύπρος είναι το νησί της… Ευτυχίας.

Μακριά από στημένα και σκηνοθετημένα, έτσι απλά και αυθόρμητα, ανακαλύπτουμε την Κύπρο μας και σας καλούμε να την μάθετε και εσείς μαζί μας!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η εκπομπή ταξιδεύει στο κεφαλοχώρι της Πιτσιλιάς, τον Αγρό. Ανακαλύψτε μαζί μας τις κρυμμένες αλλά και πασιφανείς ομορφιές του χωριού. Φυσικές, πολιτιστικές αλλά και γαστρονομικές. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η εκπομπή επισκέπτεται ένα κάθε άλλο παρά παραδοσιακό τουριστικό προορισμό στα Κοκκινοχώρια και μας προσκαλεί ν’ ανακαλύψουμε μαζί τη Σωτήρα. Το… ταπεινό κολοκάσι γίνεται γκουρμέ πιάτο, την ώρα που νέοι κάνουν στροφή στην λαϊκή μουσική παράδοση.

SotiraNews
Φωτογραφίες: SotiraNews

Ροη Ειδησεων

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024

Ανόρθωση: Εξοφλήθηκε το χρέος στην κτηματική

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΜΑΧΗΤΕΣ με την οποία πληροφορούν το κοινό ότι επήλθε οριστική συμφωνία με…

17 Μαΐου, 2024

Τιμήθηκε ζεύγος από τη Σουηδία που επισκέφθηκε την Αγία Νάπα τριάντα φορές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ζεύγος από τη Σουηδία, οι Tommy και Anna Björkman, με αφορμή τις 30 επισκέψεις του…

17 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο όπως λέχθηκε και στην χθεσινή Γενική Συνέλευση θα απαρτίζεται από…

17 Μαΐου, 2024

Απειλητικό μήνυμα στα σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή από Interpol και Europol

Χαμηλής επικινδυνότητας αποδεικνύεται το απειλητικό μήνυμα για ύπαρξη βόμβας που στάλθηκε σήμερα σε πολλά σχολεία,…

17 Μαΐου, 2024

Ο Ori Gutman ο νέος προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο μετά και την επικύρωση της εντολής συνέχισης για την ποδοσφαιρική…

17 Μαΐου, 2024