Μαγευτική συναυλία με το συγκρότημα “Smyrna” στο Αυγόρου

CEB1 1 Νέα Αμμοχώστου
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Δημιουργείν ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου στις 8:00 το βράδυ.

CEB1 1896 Νέα Αμμοχώστου

Είσοδος: Ελεύθερη

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος Smyrna που θα μας ταξιδέψουν στους δρόμους της παραδοσιακής μουσικής που Δύση ως Ανατολή με αγαληνές μελωδίες.

Λίγα λόγια για την ορχήστρα Smyrna

H ορχήστρα «Smyrna» συστάθηκε το 2010, μετά από ιδέα να δημιουργηθεί μια ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Την αποτελούν έξι νεαρές κοπέλες – μουσικοί, η Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν, τραγούδι), η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι) , η Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα, τραγούδι), η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι), η Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι , τραγούδι) και η Χρυσάνθη Τζοβάνη (κρουστά,τραγούδι). Έχοντας αφιερώσει χρόνο στην έρευνα, η ομάδα ταξιδεύει, στην ελληνική μουσική κάνοντας στάσεις σε διάφορες περιοχές αναδεικνύοντας ποικίλα ηχοχρώματα, σε δημιουργίες της προφορικής παράδοσης, και έργα Σμυρνιών συνθετών.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1670514336527880/ 

CEB11 Νέα Αμμοχώστου