ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η Αίμιλη Χαραλάμπους αποκλειστικά στο SotiraNews

DSC01351 Αίμιλη Χαραλάμπους, Νέα Αμμοχώστου
DSC01351 Αίμιλη Χαραλάμπους, Νέα Αμμοχώστου

Είναι μόλις 16 χρονών, όμως κατάφερε να κάνει ολόκληρη την Κύπρο και την Ελλάδα να παραμιλάει για το απαράμιλλο ταλέντο ενός 16χρονου κοριτσιού από την επαρχία Αμμοχώστου που μάγεψε με τη φωνή της τους κριτές του “The Voice” και με coach την Μελίνα Ασλανίδου, να βάζει ψηλά τον πήχη ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του ελληνικού talent show.

Η Αίμιλη, με πατέρα από την Σωτήρα και μητέρα από το Παραλίμνι, κάνει ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου περήφανη, αφού αντιπροσωπεύει επάξια τα Κοκκινοχώρια στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1. Και αφού κατάφερε στην πρώτη της εμφάνιση να κάνει σύσσωμη την κριτική επιτροπή στα Blind Auditions να γυρίσει μαγεμένη από το φωνητικό της ταλέντο, πήρε το εισιτήριο για τα Live του “The Voice” ξεπερνώντας και την δύσκολη φάση των battles.

Η Αίμιλη, απλή, συγκρατημένη και ντροπαλή όπως πάντα, μίλησε αποκλειστικά στο SotiraNews για το νέο μεγάλο βήμα στη ζωή της και για το The Voice, παρέα με τον πατέρα της από τη Σωτήρα, Γιάννη Χαραλάμπους.

Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1;

Τη δήλωση συμμετοχής δεν την συμπλήρωσα εγώ αλλά μια φίλη μου που σπουδάζει στην Ελλάδα και η οποία είδε το διαφημιστικό του The Voice και δήλωσε για μένα. Όταν μου το είπε ήμουνα διστακτική αλλά είναι κάτι που πάντα ήθελα να ασχοληθώ, και έτσι το αποφάσισα να συμμετάσχω γιατί είναι μια πρόκληση για μένα.

Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν;

Στην αρχή οι γονείς μου ήταν πολύ διστακτικοί λόγω της ηλικίας μου, αλλά μετά αποφάσισαν να μην σταθούν εμπόδιο και σήμερα με στηρίζουν πάρα πολύ.

Πόσο δύσκολο είναι να συμμετάσχεις σε τέτοιο μεγάλο σόοου και με τόσες πολλές απαιτήσεις κάθε εβδομάδα;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού υπάρχει μεγάλη πίεση και πολύ άγχος ίσως επειδή οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες ενώ εγώ είμαι μόλις 16.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το τραγούδι;

Ασχολούμαι από πολύ μικρή με το τραγούδι, συμμετέχοντας στο συγκρότημα του πατέρα μου. Στα 12 μου άρχισα και μαθήματα ορθοφωνίας.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις σχολείο και The Voice;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί χάνω πολλά μαθήματα, αλλά προσπαθώ γιατί δε θέλω να αφήσω πίσω το σχολείο και θέλω να παίρνω καλούς βαθμούς.

Τί έχεις κερδίσει μέχρι τώρα από το The Voice;

Από το The Voice έχω κερδίσει πάρα πολλά! Είτε προχωρήσω στο επόμενο live είτε όχι, έχω κερδίσει σπουδαίες εμπειρίες γιατί είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος για να ασχοληθείς. Με βοήθησε ιδιαίτερα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση που ποτέ δεν είχα και ανοίχτηκαν πολλές πόρτες.

Σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;

Σκοπεύω να ασχοληθώ με τη μουσική και στόχος μου είναι να σπουδάσω μουσική.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να μεταφέρεις μέσα από το SotiraNews στον κόσμο της Σωτήρας;

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ που με στηρίζουν, που είναι δίπλα μου και για τα καλά λόγια που μου λένε. Και ελπίζω να τους κάνω περήφανους και να τους αντιπροσωπεύω όσο επάξια μπορώ!

Στηρίζουμε την Αίμιλη Χαραλάμπους και την ψηφίζουμε στο αποψινό πρώτο live του ΑΝΤ1 που θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Παρασκευή μετά το δελτίο ειδήσεων!


SotiraNews