Το SotiraNews στο iPad, το iPhone ή στην Android συσκευή σας

a 2 Ειδήσεις
a 86 ΕιδήσειςΤο SotiraNews.com, η πρώτη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ποτέ σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, σας προσφέρει την ευκολία να διαβάζετε τις αγαπημένες σας ειδήσεις όπου και αν βρίσκεστε από το iPad, το iPhone ή Android smartphone κινητό σας… 
a3 Ειδήσεις
a2 Ειδήσεις
a5 1 Ειδήσεις

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας από τη smartphone συσκευή σας και θα συναντήσετε την ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση της ιστοσελίδας μας για κινητές συσκευές.

Για περισσότερη, ακόμα, ευκολία, μπορείτε να σκανάρετε το QR CODE που βλέπετε στην εικόνα (με την κατάλληλη εφαρμογή, όπως εξηγείται πιο κάτω) και το κινητό σας θα μπει αμέσως στην ιστοσελίδα μας.

Τι είναι τα QR Codes
my qr code Ειδήσεις
Η συγκεκριμένη τεχνολογία, που απαιτεί σύνδεση με το Internet, σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση της κάμερας του κινητού σας, χωρίς να βγάλετε φωτογραφία, πάνω στο QR Code που υπάρχει τυπωμένο στο θέμα που διαβάσατε και σας ενδιαφέρει, να δείτε την εξέλιξή του με όλες τις νέες ειδήσεις που θα λαμβάνουν χώρα στις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες καθώς και φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τα QR Codes είναι στην πραγματικότητα ότι και τα barcodes αλλά είναι αναγνωρίσιμα από κάθε συσκευή που ενσωματώνει κάμερα και σύνδεση με το Internet. Από την ανάλυση του QR Code προκύπτει κείμενο που μπορεί να φτάσει μέχρι 4 χιλιάδες χαρακτήρες, συνοδευόμενο από φωτογραφίες και video.

Φανταστείτε ότι διαβάζετε μία εφημερίδα και θέλετε να σερφάρετε στο site που αναφέρει από το κινητό σας. Αυτό που θα κάνατε ήταν να πληκτρολογήσετε την αναγραφόμενη διεύθυνση.

Τώρα όμως αρκεί να ανοίξετε το κάλυμμα της κάμερας του κινητού σας, την φέρνετε πάνω στην “εικόνα” χωρίς να χρειαστεί να τραβήξετε φωτογραφία.

Το κινητό σας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του QR Code και σας ρωτά αν θα θέλατε να μπείτε στο site!

Τι πρέπει να κάνετε:

Κατεβάζετε μια εφαρμογή στο κινητό σας συμβατή με QR Code

Εντοπίζετε ένα QR Code

Ανοίγετε την σχετική εφαρμογή και στρέφετε την κάμερα σε αυτό

Το κινητό αυτόματα την αναγνωρίζει και ζητάει σύνδεση!
a1 1 Ειδήσεις
Ένας κόσμος συνεχούς ενημέρωσης με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο ανοίγεται μπροστά σας!

Βρείτε εδώ τις κατάλληλες εφαρμογές:
QR Code Reader and Scanner
Quick Scan – QR Code Reader
RL Classic

SotiraNews.com