Στην Μαδαγασκάρη oι εθελοντές της Οργάνωσης ΙΗΑ από την Κύπρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην Νότια Μαδαγασκάρη βρίσκεται η αποστολή των εθελοντών της ΜΚΟ Οργάνωσης διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας Παναγία – Κύπρου. Η ΜΚΟ ΙΗΑ οργάνωσε και έχει την αποκλειστική ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» στο Τουλεάρ της Νότιας Μαδαγασκάρης.

Σε ανάρτηση της η Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης έγραψε «με απέραντη χαρά και βαθιά συγκίνηση, υποδεχόμαστε στην ευλογημένη γη της Νότιας Μαδαγασκάρης την ευγενική αποστολή των εθελοντών από την Κύπρο. Ο πατήρ Βασίλειος, προϊστάμενος της Αγίας Νάπας στην Κύπρο και πρόεδρος του Ιδρύματος IHA, στάθηκε ως άγγελος σωτηρίας, αναλαμβάνοντας τη μηνιαία στήριξη της κλινικής μας, προσφέροντας δωρεάν υγεία σε χιλιάδες ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Δείτε την ανάρτηση:

Με απέραντη χαρά και βαθιά συγκίνηση, υποδεχόμαστε στην ευλογημένη γη της Νότιας Μαδαγασκάρης την ευγενική αποστολή των εθελοντών από την Κύπρο. Ο πατήρ Βασίλειος, προϊστάμενος της Αγίας Νάπας στην Κύπρο και πρόεδρος του Ιδρύματος IHA, στάθηκε ως άγγελος σωτηρίας, αναλαμβάνοντας τη μηνιαία στήριξη της κλινικής μας, προσφέροντας δωρεάν υγεία σε χιλιάδες ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Οι εθελοντές που βρίσκονται κοντά μας, με ταπεινότητα και αγάπη, μοιράζονται τις δικές τους στιγμές με την καθημερινότητα και τις αγωνίες μας. Οι στιγμές αυτές είναι ανεκτίμητες, γεμάτες από την ευλογία της ανθρώπινης αλληλεγγύης και της θείας πρόνοιας. Καθώς τους φιλοξενούμε, η καρδιά μας γεμίζει ευγνωμοσύνη και φως, βλέποντας τις πράξεις τους να ανθίζουν σαν πολύχρωμα λουλούδια σε έναν κήπο γεμάτο ελπίδα.

Στην Επισκοπή μας, οι μέρες αυτές είναι μέρες γιορτής και πνευματικής ανάτασης. Κάθε χαμόγελο, κάθε θεραπεία, κάθε αγκαλιά είναι ένα δείγμα της αγάπης του Θεού που ενσαρκώνεται μέσα από τους αδελφούς μας από την Κύπρο. Είθε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να ανθίζει, φέρνοντας ευλογία και χαρά σε όλους μας.

Δείτε εικόνες:

Ροη Ειδησεων

Γραπτές θέσεις ΟΚΥπΥ μέχρι αύριο αναμένουν οι συντεχνίες για ωρομίσθιο προσωπικό

Σε αναμονή για να λάβουν μέχρι και αύριο γραπτώς τις θέσεις του ΟΚΥπΥ για το…

16 Ιουλίου, 2024

Ξεβράστηκε η σπανιότερη φάλαινα του κόσμου σε παραλία; Οι επιστήμονες ψάχνουν απαντήσεις

Η Υπηρεσία Προστασίας της Φύσης στην Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα θαλάσσιο πλάσμα που…

16 Ιουλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ουαλίας μετά την παραίτηση τεσσάρων Υπουργών

Την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ουαλίας ανακοίνωσε λίγο πριν από το μεσημέρι ο…

16 Ιουλίου, 2024

Προσωρινά εκτός λειτουργίας το σύστημα Υπηρεσίας Χορηγιών-Επιδομάτων του ΥΠΟΙΚ

Προσωρινά εκτός λειτουργίας είναι το μηχανογραφικό σύστημα της Υπηρεσίας Χορηγιών και Επιδομάτων (ΥΧΕ) του Υπουργείου…

16 Ιουλίου, 2024

Επανεξελέγη η Ρομπέρτα Μέτσολα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επανεξελέγη η Ρομπέρτα Μέτσολα. Υπέρ της υποψηφιότητάς της ψήφισαν 562 ευρωβουλευτές…

16 Ιουλίου, 2024

Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας: Ιδρύθηκε Τμήμα Παραπόνων του Δημότη

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας ανακοινώνει ότι με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του…

16 Ιουλίου, 2024