Την Κυριακή στην Δερύνεια η «Διαδρομή Αγάπης»

 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» διοργανώνει την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» με τη συμμετοχή ομάδας Μοτοσυκλετιστών.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας του Δήμου Δερύνειας σας καλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση υποδοχής των Μοτοσυκλετιστών κατά την οποία θα παιανίζουν οι μπάντες της ΕΔΟΝ και του 112ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Δερύνειας.

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου «Αναγέννησης» Δερύνειας.

Η πορεία των μοτοσυκλετιστών  ξεκίνησε χθες και θα τελειώσει στις 18 Μαρτίου. Πρώτοι σταθμοί σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου, τα Δημοτικά Σχολεία Πεντακώμου και Πύργου Λεμεσού.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι τρεις: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσυκλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.