To 2019 η πρεμιέρα του νέου Audi Q4

CEB1 123
CEB1 630

Θέλοντας και μη, η κατηγορία των SUV μοντέλων είναι πλέον εκείνη που απασχολεί όσο καμία άλλη τη σύγχρονη αυτοκινητική σκηνή με δεδομένη την απήχηση των εν λόγω προτάσεων σε μια ολοένα και πιο διευρυμένη από πλευράς μεγέθους μερίδα αγοραστών. Όχι μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου μόνο πέρσι πωλήθηκαν πάνω από 7 εκ.(!) μοντέλα του είδους, αλλά πλέον και στη γηραιά ήπειρο, στα πλαίσια της οποίας η εν λόγω κλάση καταλαμβάνει μερίδιο άνω του 30%.

Η Audi είναι μια εταιρεία με έντονη παρουσία στο συγκεκριμένο «είδος» οχημάτων διαθέτοντας στις τάξεις προτάσεις για όλα τα γούστα. Ή σχεδόν για όλα, μιας και σε λιγότερο από δύο χρόνια από σήμερα, η γερμανική εταιρεία αναμένεται να εντάξει στη γκάμα της ένα ακόμα SUV μοντέλο με περισσότερο σπορτίφ σχεδίαση σε σχέση με τα πιο… συμβατικά Q3 και Q5,τα οποία το 2016 κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη 232.045 και 278.968 αγοραστών ανά την υφήλιο, αντίστοιχα.

CEB12 3

Ο λόγος, για το νέο Audi Q4, ένα κουπέ-crossover μοντέλο, όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν οι ιθύνοντες της etaire;iaw, το οποίο θα κληθεί να αντιπαρατεθεί στα κατά τόπους εμπορικά τερέν της ευρωπαϊκής αγοράς με την επίσης επερχόμενη X2 των Βαυαρών της BMW.

Για το νέο Q4, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2019, ο CEO της Audi, Rupert Stadler, δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε παρουσιάσει ένα δείγμα γραφής του συγκεκριμένου μοντέλου πριν τρία χρόνια με το πρωτότυπο TT Offroad».

Ένα χρόνο νωρίτερα, η Audi σχεδιάζει να παρουσιάσει ένας ακόμα SUV μοντέλο, το νέο Q8, το οποίο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της γκάμας των Γερμανών.

Πηγή: 4troxoi.gr