Lucy Adams: H πρώην Διευθύντρια του Ανθρώπινου Δυναμικού του ΒBC στην Κύπρο

Η Lucy Adams, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Disruptive HR και πρώην Διευθύντρια του Ανθρώπινου Δυναμικού του ΒBC, θα βρίσκεται στην Κύπρο την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, αποκλειστικά στο «The 16th Leadership and HR Management Conference», που διοργανώνουν η PwC Κύπρου και η ΙΜΗ. Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι το: «The Future of Work: Skills, Automation and People».

Μέσα από μία «προκλητική» παρουσίαση με θέμα «Leading HR in a Disrupted World», η Lucy Adams ξεκινά με την παρουσίαση ενός διλήμματος που αντιμετωπίζει σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων, δηλαδή – τον τρόπο που προσελκύουν, διαχειρίζονται και ασχολούνται καθημερινά με το ανθρώπινο δυναμικό τους που φαίνεται ότι δεν είναι ο καλύτερος μέχρι σήμερα, πόσο μάλλον να εφαρμόζεται και στο μέλλον. Μέσα από μία εναλλακτική προσέγγιση, που βασίζεται σε συγκεκριμένα μοντέλα όπου προσεγγίζονται οι εργαζόμενοι ως ενήλικες, καταναλωτές και ως άνθρωποι, θα δείξει πώς μπορεί κανείς να αυξήσει την παραγωγικότητα, την εμπλοκή του στην επίλυση προβλημάτων και την καινοτομία.

Η Lucy Adams ίδρυσε την εταιρεία Disruptive HR, μετά από την εμπειρία πολλών χρόνων κατέχοντας υψηλές θέσεις ανθρώπινου δυναμικού και πιο πρόσφατα στο BBC, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μεταδόσεων του κόσμου. Η Lucy έχει απογοητευτεί από την έλλειψη καινοτομίας και φρέσκιας σκέψης στο επάγγελμα και ήθελε να βρει νέους τρόπους αντιμετώπισης υφιστάμενων προβλημάτων. Μέσα από την εμπειρία της και χρησιμοποιώντας πληθώρα case studies, θα βρίσκεται στο «The 16th Leadership and HR Management Conference» παρέχοντας νέες ιδέες και πρακτικά εργαλεία για να βοηθήσει τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και τους ηγέτες να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου. 

Εκτός από τη Lucy Adams, στρατηγικές, πρακτικά παραδείγματα όπως και έξυπνες λύσεις θα προταθούν και από άλλους διεθνούς εμβέλειας ομιλητές όπως από τον Charles Lawrence Oldroyd, Global HR Manager, Danone (Ολλανδία) και τη Michelle Rodding, Talent Acquisition Specialist, Mondelēz International (Ηνωμένο Βασίλειο). Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα μοιραστούν την πολυετή τους εμπειρία και τα νέα ισχύοντα δεδομένα του χώρου. Μεταξύ άλλων, θα καλυφθούν θέματα που αφορούν στη Διοίκηση Επιχείρησης όπως και στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο αναλυτικά, θα γίνουν παρουσιάσεις, αναφορικά με: Ηγεσία Επιχειρήσεων, Οργανωτική Αποτελεσματικότητα, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Σημαντικότητα Απόκτησης Δεξιοτήτων των εργαζομένων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την Τεχνολογία που εφαρμόζεται στις επιχειρήσεις. Πιο αναλυτικά, θα γίνουν παρουσιάσεις, αναφορικά με: Ηγεσία Επιχειρήσεων, Οργανωτική Αποτελεσματικότητα, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Σημαντικότητα Απόκτησης Δεξιοτήτων των εργαζομένων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την Τεχνολογία που εφαρμόζεται στις επιχειρήσεις. 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κάθε οικονομικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα: σε γενικούς διευθυντές, διευθύνοντες στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, επαγγελματίες Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης, Εργασιακών Σχέσεων καθώς επίσης και σε σύμβουλους Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Κεφαλαίου.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ 

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές:
ΙΜΗ και PwC Κύπρου
Χορηγοί: Gloria Jean’s Coffees και Trust Insurance
Ακαδημαϊκός Υποστηρικτής: CIIM – Cyprus International Institute of Management
Χορηγοί Επικοινωνίας: Gold, IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές – ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Πηγή: inBusiness

Ροη Ειδησεων

Σε συνεργασία για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ καλεί το Υπ. Γεωργίας τους αιγοπροβατοτρόφους

Τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα όλων όσων δραστηριοποιούνται…

10 Μαΐου, 2024

Νέα απάτη με κρυπτονομίσματα: Έτσι τσέπωσαν 19 χιλιάδες ευρώ

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, διερευνά η Αστυνομία, μετά από σχετική καταγγελία γυναίκας ηλικίας 56…

10 Μαΐου, 2024

Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό οι αιγοπροβατοτρόφοι για επιπλέον γάλα στους τυροκόμους

Μετά την έκτακτη εκδήλωση διαμαρτυρίας στην οποία κατήλθαν σήμερα οι αιγοπροβατοτρόφοι έξω από το Υπουργείο…

10 Μαΐου, 2024

Αύξηση 15% στα έσοδα από τουρισμό τον Φεβρουάριο

Ανέκαμψαν τον Φεβρουάριο τα έσοδα από τον τουρισμό, τα οποία παρουσίασαν αύξηση 15% σε ετήσια…

10 Μαΐου, 2024

Πράσινο Υπουργικού για ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει σε διάρκεια και μισθολογικές κλίμακες

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία ενέκρινε πρόταση του Υπουργού Άμυνας, για εκσυγχρονισμό του…

10 Μαΐου, 2024

Επ. Διοικήσεως: Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε άτομα με αναπηρίες

Δυσμενείς διακρίσεις εις βάρος των ατόμων με αναπηρία προκύπτουν από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται…

10 Μαΐου, 2024