ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου: Ικανοποίηση για επαναλειτουργία αεροδρομίων

Ξενοδόχοι Αμμοχώστου: "Το 2021 φέρνει μαζί του κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας"

b koronoios thumb large ΠΑΣΥΞΕ, ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου

Μεγάλη ικανοποίηση προκάλεσε στη τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία η απόφαση της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα σταδιακής επανέναρξης των πτήσεων και επαναλειτουργίας των αεροδρομίων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου. “Πιστεύουμε ακράδαντα, αναφέρει η ανακοίνωση, ότι η έγκαιρη εξαγγελία των νέων μέτρων σ΄ ότι αφορά κυρίως τις χώρες της νέας κόκκινης κατηγορίας (πρώην Γ), θα βοηθήσει στο σωστό προγραμματισμό των Διοργανωτών Ταξιδίων και των αεροπορικών εταιριών. Κάτι το οποίο ήταν το αρχικό και βασικό αίτημα του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου και των συνεργατών μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.”

Ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου εξέφρασε τις ευχαριστίες μας προς την Διϋπουργική Επιτροπή για την προώθηση του θέματος στο Υπουργικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα προς τον Υπουργό Συγκοινωνιών κ. Γιάννη Καρούσο και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο για την πρωτοβουλία τους αυτή, επισημαίνοντας ότι τα νέα μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρεται, κινείται απόλυτα μέσα στο πνεύμα των αιτημάτων των Διοργανωτών Ταξιδίων και των αεροπορικών εταιριών τόσο για την έγκαιρη εξαγγελία των νέων μέτρων όσο και για την νέα κατηγοριοποίηση των διαφόρων χωρών, κάτι που αφήνει τον ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου απόλυτα ικανοποιημένο.

“Μετά την εξέλιξη αυτή πιστεύουμε ότι το 2021 φέρνει μαζί του κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας νοουμένου ότι θα υπάρξει σωστός προγραμματισμός απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς” καταλήγει η ανακοίνωση.

Famagusta.News