Σημαντική προβολή επ. Αμμοχώστου σε Τουριστικό Συνέδριο στον Λίβανο

Λιβανος1 ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Συνέδριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Tourist Workshop στη Βηρυτό του Λιβάνου, όπου συμμετείχε η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, η ΕΤΑΠ Λεμεσού και φιλοξενήθηκαν η ΕΤΑΠ Τροόδους και ξενοδοχεία των επαρχιών Αμμοχώστου και Λεμεσού.

Λίβανος2 ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Συνέδριο

Περίπου 70 τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για ξενοδοχεία, για τουριστικές και άλλες επιχειρήσεις, ειδικότερα στο θέμα των Πολιτικών Γάμων.

Την ΕΤΑΠ Αμμοχώστου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου και Πρόεδρος της ΕΤΑΠ κύριος Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου Λάκης Αβρααμίδης, ο Δήμαρχος Σωτήρας κύριος Γιώργος Ττάκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους Δήμους Παραλιμνίου και Σωτήρας και οι Σύμβουλοι Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου και Κωνσταντίνος Ζαννέττος, ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου κύριος Λάκης Αβρααμίδης καθώς και η Πολιτιστική Λειτουργός Αγίας Νάπας Μαρία Τοφίνη Τσαντίλα.

Λίβανος4 ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Συνέδριο

Λίβανος6 ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Συνέδριο

Στην αδελφοποιημένη πόλη Βίβλος οι Δημοτ. Σύμβουλοι Αγίας Νάπας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Νάπας κύριοι Αντώνης Χρίστου και Κωνσταντίνος Ζανέττος με την ευκαιρία της παρουσίας τους στο Λίβανο, επισκέφθηκαν την αδελφοποιημένη πόλη Βίβλος του Λιβάνου, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Wissam Zaarour, του μετέφεραν τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αγίας Νάπας κυρίου Γιάννη Καρούσου και έγινε και η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων.

Λίβανος5 ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Συνέδριο