Στη Δερύνεια για συζήτηση για εσωτερικό τουρισμό ο Υφυπουργός Τουρισμού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

DERYNEIA exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ενημερώθηκε, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες, για τον εσωτερικό τουρισμό που προωθεί ο Δήμος Δερύνειας.

DERYNEIA7 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας αναφέρεται ότι “κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος στην ακριτική Δερύνεια, ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για προώθηση του τουρισμού στην ενδοχώρα.

DERYNEIA6 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Δήμαρχος Άντρος Καραγιάννης ενημέρωσε τον Υφυπουργό ότι στη συγκεκριμένη προσπάθεια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των παραδοσιακών μουσείων, των εκκλησιών, των θεματικών πάρκων, τον συνεδριακό και γαστρονομικό τουρισμό”.

DERYNEIA5 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Τουρισμού ξεναγήθηκε στη συνέχεια “στα μουσεία της Δερύνειας, σε χώρους συγκέντρωσης νεολαίας και στο θεματικό πάρκο παραδοσιακών τρόπων άντλησης νερού. Ακόμα ο κ. Περδίος συνομίλησε με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και με τις εθελόντριες της ομάδας “Κλωθώ””.

DERYNEIA4 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Σάββας Περδίος “ενημερώθηκε ακόμα για την καλλιέργεια της φράουλας και την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων και των παραγώγων τους στη ντόπια αγορά”.

DERYNEIA3 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού DERYNEIA2 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού DERYNEIA1 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Νέα Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού