Βρετανοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας

Tourists Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Συνολικά έξι Βρετανοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν χθες σε «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας με αφορμή τις 25 επισκέψεις τους στον Δήμο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι νέοι «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας είναι το ζεύγος Alistair William White και Wendy Margaret Dingwall, η Carolynn Wood και τα παιδιά της Lucy και Tom Wood καθώς και ο οικογενειακός τους φίλος Scott Dobson».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου και τις πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού» Αγίας Νάπας» απένειμε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, ο οποίος εξέφρασε «εγκάρδιες ευχαριστίες τόσο για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους όσο και για το γεγονός ότι η Αγία Νάπα παρέμεινε για πολλά χρόνια στην προτίμησή τους ως ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές τους».

Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε επίσης τους τιμώμενους τους λόγους της βράβευσής τους, τη καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη Τουρισμού» από τον Δήμο και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι «οι 25 επισκέψεις των Βρετανών τουριστών στην Αγία Νάπα αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα και για το ότι ο Δήμος είναι ένα αξιόλογο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί για τις διακοπές του».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «με την προσθήκη των σημερινών επισκεπτών στον κατάλογο του «Πρέσβη Τουρισμού» Αγίας Νάπας, ο αριθμός των τιμώμενων τουριστών, ξεπέρασε τους 500, αριθμός που ικανοποιεί στο έπακρο τον Δήμο».

Πηγή: ΚΥΠΕ