Η Αγία Θέκλα έγινε η νέα μόδα για τέλεση Πολιτικών Γάμων

a2 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a2 43 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η παραλιακή περιοχή της Αγίας Θέκλας για τα νεαρά ζευγάρια από την Κύπρο και το εξωτερικό τα οποία επιθυμούν να οργανώσουν την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους στην Κύπρο. Με την ανάπλαση της παραλιακής περιοχής της Σωτήρας, και με τη νέα μορφή που σιγά-σιγά παίρνει η παραλία, πολλά είναι τα ζευγάρια που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον για τέλεση της γαμήλιας τελετής τους επάνω στην παραλία. Το πλεονέκτημα βρίσκεται στις υπέροχες αμμουδιές που διαθέτει η Σωτήρα και η άψογη διοργάνωση τελετών επάνω στην άμμο και μια ανάσα από την θάλασσα, με φόντο φυσικά, το μοναδικής ομορφιάς νησί της Αγίας Θέκλας.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2012 και μέσα σε μόλις ένα χρόνο κατάφερε να κλείσει συμφωνίες με 15 συνολικά εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και το εξωτερικό με αρμοδιότητα στους Πολιτικούς Γάμους. Η πολύ καλή οργάνωση του Τμήματος στην διοργάνωση των γαμήλιων τελετών, οι καταπληκτικές τοποθεσίες και οι πολύ καλές επαφές που διατηρεί με τα τουριστικά πρακτορεία μέσω και της παρουσίας του στις μεγαλύτερες εκθέσεις γάμων παγκόσμια το καθιστούν πλέον ένα σημαντικό προορισμό για γαμήλια τελετή παγκύπρια.

a 11 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύντομα η αποπεράτωση των έργων στο νέο εστιατόριο στην Αγία Θέκλα θα προσδώσει μια νέα μορφή στην περιοχή με το πλεονέκτημα της παροχής δεξιώσεων στα ευτυχισμένα ζευγάρια.

Οι εθνικότητες των ζευγαριών που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη Σωτήρα είναι Βρετανία, Ρωσία, Ουκρανία, Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

DSC 1746 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η μοναδική αδυναμία της Σωτήρας έναντι στους γειτονικούς Δήμους είναι η απουσία ξενοδοχειακών μονάδων, οι οποίες διοργανώνουν ως επί το πλείστον τους Πολιτικούς Γάμους και προσελκύουν πολλά ζευγάρια.

Παρ’ όλα αυτά και μέσα στον ένα μόλις χρόνο από τη δημιουργία του, το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου μας καταφέρνει να διοργανώνει αρκετούς γάμους εβομαδιαίως, οι οποίοι αφήνουν ένα εισόδημα των €500 περίπου έκαστος. Αυτά τα κέρδη είναι δέουσας σημασίας στις παρούσες εποχές όπου οι περισσότεροι Δήμοι παλεύουν για τη βιωσιμότητά τους.

a1 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews