Με τον Γρηγόρη Κάστανο το σημερινό φιλικό της Εθνικής U-15 με τη Ρωσία

a2 11 Νέα Αμμοχώστου
a2 37 Νέα ΑμμοχώστουΤον πρώτο της αγώνα στο διεθνές τουρνουά της Μόσχας δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-15, με τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας από τη Σωτήρα, Γρηγόρη Κάστανου.

Αντίπαλος της, η Εθνική Ουγγαρίας σε αγώνα ο οποίος θα αρχίσει στις 17:00. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο “Krylya Sovetov”, έδρα της Ρωσικής ομάδας Α’ Κατηγορίας Σαμάρα.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας, θα γίνει επίσης σήμερα ο αγώνας της Ουκρανίας με την Σκοτία.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οκτώ ομάδες οι οποίες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους. Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν η Ρωσία, το Ισραήλ, η Λετονία και η Βουλγαρία.

a 133 Νέα Αμμοχώστου

Σήμερα, αύριο και την Παρασκευή θα γίνουν οι αγώνες των ομίλων ενώ την Παρασκευή θα γίνουν οι τελικοί αγώνες, μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην ίδια θεση στους δύο ομίλους, προκειμένου να προκύψει η τελική κατάταξη του τουρνουά.

Η αποστολή της Εθνικής μας έφτασε στη Μόσχα χθες το μεσημέρι και το απόγευμα ο Χρύσης Μιχαήλ προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία για τη σημερινή αναμέτρηση.

Αύριο η Εθνική μας θα παίξει με την Ουκρανία και την Παρασκευή με την Σκοτία.

a1 20 Νέα Αμμοχώστου

Στην αποστολή για τη Ρωσία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΛ: Ανδρέας Νεοφύτου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Μιχαήλ Παναρέτου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Στυλιανός Καλλένος
ΑΠΟΕΛ: Δημήτρης Μακρίδης, Χρίστος Καλλής, Μάριος Χατζηχάννας, Ανδρέας Χαπέσιης, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Παρασκευάς, Ανδρέας Νικολάου, Τιμόθεος Ζάγγουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μάριος Ανδρέου
ΕΝΠ: Γρηγόρης Κάστανος, Δημήτρης Μαχάττος Λευτέρης Φλουρής, Παναγιώτης Αρτυματάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στέφανος Κρστίτς
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Πέτρος Αντωνίου
ARSENAL Elite Academy: Κώστας Πηλέας