Το νέο βίντεοκλιπ της Έλενας Παπαρίζου γυρίστηκε στην Αγία Θέκλα (video)

Με τον τίτλο “LOVE ‘TILL IT’S OVER” κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο βίντεοκλιπ της μοναδικής Έλενας Παπαρίζου, της no1 ερμηνεύτριας και performer της ελληνικής δισκογραφίας, το οποίο έχει γυριστεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Θέκλα, στην Αγία Νάπα, καθώς και τις ορεινές περιοχές της χώρας μας.

Στο βιντεοκλίπ εκτός από τηνν ανανεωμένη ελληνίδα τραγουδίστρια συναντούμε και τον Λούη Λοΐζου (Fabiano) ο οποίος έχει παραχωρήσει την συλλεκτική (διάσημη πλέον) γαλάζια βέσπα του για τους σκοπούς του βίντεοκλίπ, ενώ ο ίδιο συμμετέχει σύμφωνα με το σενάριο ως ο περιπτεράς που έρχεται αντιμέτωπος με απόπειρα ληστείας.

Στο βίντεοκλιπ συμμετέχει και ο κύπριος ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του SUPER FM Κωνσταντίνος Τσιολής.Στο «Love Till It’s Over» η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με τους HouseTwins, ένα από τα μεγαλύτερα dance και electro duo της Ελλάδας.

Δημιουργοί του κομματιού είναι οι HouseTwins μαζί με τον Leon Paul Palmen ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως όπως οι Martin Garrix, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Nicky Romero.To music video κυκλοφορεί σε σκηνοθεσία του Ευγένιου Zosimov.Δείτε το βίντεο:

SotiraNews / Zafeirenia.com