Κώστας Κουμής: “Αγώνας για την ανάδειξη των θετικών της επ. Αμμοχώστου” (video)

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF2016 02 212C14.19.10 Ειδήσεις, Κώστας Κουμής
Μεγαλωμένος στον κατεξοχήν τουριστικό προορισμό της Κύπρου, δηλαδή στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ο Κώστας Κουμής, αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους παράγοντες που ασχολούνται με τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις αλλά και τη λογική γύρω από τη «βαριά βιομηχανία της Κύπρου». Ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ μίλησε στο InBusinessNews για την καθημερινότητά του ως manager, για τα κλειδιά της επιτυχίας, τη μεγάλη αγάπη του που είναι ο τουρισμός αλλά και τι θα έκανε εάν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια μέρα.

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF2016 02 212C14.19.10 Ειδήσεις, Κώστας Κουμής

Παράλληλα, ο Κώστας Κουμής αναφέρει ότι ξυπνά νωρίς και μετά από μια δυο γουλιές καφέ στο γραφείο αρχίζει δουλειά απαντώντας emails, ενώ τονίζει ότι θαυμάζει τον Richard Branson ως επιχειρηματία.

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ από τα οποία ενημερώνεται ο Κώστας Κουμής τονίζει ότι κυρίως διαβάζει ειδήσεις μέσω διαδικτύου, ενώ τις Κυριακές απολαμβάνει το διάβασμα εφημερίδων.

Την ίδια ώρα εκφράζεται έντονα για την ελεύθερη Αμμόχωστο σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά στην περιοχή και από τις θέσεις που κατέχει επιδιώκει να αναδεικνύει τα θετικά της, να περιορίζει προβλήματα και να κάνει αγώνα για βελτίωση. Μάλιστα τονίζει εμφατικά επί του προκειμένου: «Είμαστε μια επαρχία με πλούσιους φυσικούς και ανθρώπινους πόρους. Έχουμε εταιρείες που είναι market leaders και αυτό είναι πραγματικά κάτι που μας τιμά».

Αναφερόμενος στη θέση αντιπροέδρου του ΚΟΤ που κατέχει εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια ο Κώστας Κουμής τονίζει: «Είναι τιμή για μένα να υπηρετώ τον τουρισμό που είναι ο σπουδαιότερος πυλώνας της κυπριακής οικονομίας». Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον κυπριακό τουρισμό ως ένα διαμάντι το οποίο, όμως, επεξεργαστήκαμε απλά και χωρίς όραμα κατά τον Κώστα Κουμή, ο οποίος δεν φοβάται να πει ότι εάν γίνουν σωστές κινήσεις ο κυπριακός τουρισμός μπορεί να καταστεί στο «διαμάντι της υφηλίου».

Την ίδια ώρα τονίζει ότι εάν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μέρα θα λάμβανε απόφαση για άμεση επένδυση 20 εκατ. ευρώ στον τουρισμό, αλλά έξυπνα και στοχευμένα, όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του ΚΟΤ.




Πηγή: InBusiness