Επεισόδια και συλλήψεις στο ντέρμπι Ανόρθωσης – Ομόνοιας (video)

a 56
a 5537

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε χθες η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης επεισοδίων στο ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι γύρω στις 16:00 χθες, αστυνομικό όχημα στη λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στα παράθυρα του οχήματος.

Μία ώρα αργότερα, οπαδοί της Ομόνοιας προσέγγισαν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου με αναμμένες φωτοβολίδες. Μέλη της ΜΜΑΔ προσέγγισαν τους οπαδούς και συνέλαβαν έναν 19χρονο, ο οποίος έφερε δύο φωτοβολίδες.

Στα επεισόδια, που σημειώθηκαν μετά το πέρας του αγώνα, η Αστυνομία συνέλαβε άλλα τρία πρόσωπα, έναν 22χρονο, έναν 19χρονο και έναν 20χρονο. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ιδιωτικά οχήματα.

Παράλληλα, στο ΤΑΕ Λάρνακας προσήλθε 29χρονος που έφερε τραύμα στο μάτι και κατήγγειλε ότι, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην κερκίδα δέχθηκε αντικείμενο που ρίφθηκε από άτομο που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.


Πηγή: ΑΝΤ1