Η Δημοτική Ορχήστρα Σωτήρας σε συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (video)

a3 3 Νέα Αμμοχώστου
a3 25 Νέα ΑμμοχώστουΚατάμεστο ήταν το Παραλιακό Αμφιθέατρο Σωτήρας την περασμένη Παρασκευή, 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής από κόσμο ο οποίος συγκεντρώθηκε για να δει για πρώτη φορά τη Δημοτική Ορχήστρα Σωτήρας και το Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο.

Στο αμφιθέατρο δεν παρευρέθηκε μόνο κοινό από τη Σωτήρα αλλά και μεγάλος αριθμός από κόσμο των γύρω περιοχών, οι οποίοι παρακολουθούν τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Σωτήρας.

Τα Πολιτιστικά Σχήματα του Δήμου μας εντυπωσίασαν πραγματικά το κοινό, αφού έδειξαν πως στην πρώτη τους εμφάνιση διαθέτουν την ποιότητα αλλά και τον ενθουσιασμό για να ανεβάζουν άρτιες παραστάσεις.

Η Δημοτική Ορχήστρα αποτελούμενη από δεκατρία μέλη και με μαέστρο τον κ. Λουκά Ζυμαρά παρουσίασε σε ένα πρρόγραμμα δυόμισι ωρών τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια, ενώ συμμετείχαν οι μικροί και οι μεγάλοι χορευτές του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου υπό τη διδασκαλία του Παναγιώτη Γιαννήκουρη και της Μαργαρίτας Τσολάκη.

Το κοινό ενθουσιασμένο από τα σύνολα του Δήμου καταχειροκρότησε τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς και χορευτές δίνοντάς τους τη δύναμη να συνεχίσουν την αδιάκοπη εθελοντική τους πολιτιστική προσφορά στο Δήμο μας.

a1 4 Νέα Αμμοχώστου

a2 3 Νέα Αμμοχώστου

a4 Νέα Αμμοχώστου

a5 3 Νέα Αμμοχώστου

a6 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews