Συνελήφθη πασίγνωστος κύπριος ηθοποιός για ληστεία σε τράπεζα (video)

a 13 Ειδήσεις
a 5497 Ειδήσεις

Σοκ έχει προκληθεί στον κόσμο του θεάτρου για πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος μεταμφιεσμένος διέπραξε ληστεία σε τράπεζα υπό την απειλή του όπλου. Οι υπάλληλοι πίσω από την αμφίεση αναγνώρισαν τον πασίγνωστο άνδρα όπου και τον μαρτύρησαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το showbiz.com.cy, τη ληστεία έκανε πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός σε τράπεζα στην περιοχή Τσέρι.

Ο ηθοποιός οπλισμένος με ομοίωμα πιστολιού και φορώντας περούκα, μουστάκι και γυαλιά ηλίου, ζήτησε από τις γυναίκες υπάλληλους της τράπεζας να του ανοίξουν την πόρτα του υποκαταστήματος.

Βγάζοντας τα γυαλιά οι γυναίκες τον αναγνώρισαν αλλά αυτός συνέχισε ζητώντας να του βάλουν χρήματα σε μια τσάντα μιλώντας στα αγγλικά.

Αφού κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 13.000 ευρώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Βέβαια δεν ήταν δύσκολο να συλληφθεί μιας και αναγνωρίστηκε αμέσως από τις υπαλλήλους λόγω των πολλών πρωταγωνιστικών ρόλων του σε κυπριακές σειρές.

Το ιστορικό της ληστείας:
Με γυαλιά ηλίου, περούκα και ψεύτικο μουστάκι, ο 54χρονος ηθοποιός, επιχείρησε να εισέλθει εντός του συνεργατικού ταμιευτηρίου Λευκωσίας στην λεωφόρο Τσερίου.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τις ταμίες, του ζητήθηκε όπως προνοούν οι κανονισμοί, να βγάλει τα γυαλιά που φορούσε για να του ανοίξουν την πόρτα.

Ο 54χρονος, έβγαλε τα γυαλιά, και η ταμίας του άνοιξε την πόρτα ασφαλείας. Μάλιστα ο ίδιος, μπαίνοντας στο υποκατάστημα, είπε με δυνατή φωνή, ότι η πόρτα δυσκολεύει να ανοίξει. Κανονικά σαν πελάτης!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα, το οποίο μετέδωσε τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και το Σίγμα, ο ηθοποιός πλησίασε στο ταμείο και ζήτησε από την υπάλληλο, στα αγγλικά να βάλει χρήματα από το ταμείο, στην τσάντα που κρατούσε. Το αυτοκίνητο του υπόπτου, εντοπίστηκε κοντά στο παλιό σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο 54χρονος ηθοποιός, από μέλη της αστυνομίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αρχηγείο για ανάκριση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κάθε ανάμειξη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η αστυνομία κατέχει μαρτυρία, από μέλος της δύναμης, που κατέγραψε και τους αριιθμούς του αυτοκινήτου του 54χρονου.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και η αστυνομία εξετάζει κατά πόσον εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας: