Μουχλιασμένα ψωμιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο (video)

a 136 Ειδήσεις
a 5610 ΕιδήσειςΣε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους μετά από εντοπισμό μουχλιασμένων ψωμιών στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Με επιστολή σε έντονο ύφος, η οικονόμος του νοσοκομείο ζητεί αλλαγή της εταιρείας που προσφέρει το συγκεκριμένο τρόφιμο.

Επιστολή φωτιά της οικονόμου του Μακαρείου Νοσοκομείου, έθεσε σε συναγερμό της Υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους, καθώς ζητεί άμεση αλλαγή της προμηθεύτριας ψωμιών εταιρείας, μετά από επαναλαμβανόμενο εντοπισμό μουχλιασμένων και μπαγιάτικων προϊόντων.

Η επιστολή προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των υγειονομικών υπηρεσιών που ήρθαν σε επαφή με τον αρχιμάγειρα του νοσοκομείου, ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα, λέγοντας ότι «Όντως στο παρελθόν κάποια μεμονωμένα περιστατικά με ψωμιά που δεν ήταν καλής ποιότητας όπως αυτά που περιγράφονται στο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί για το σκοπό αυτό».
Στην επιστολή που υπογράφεται από τον εκτελεστικό διευθυντή του Νοσοκομείου με αποδέκτη την προμηθεύτρια εταιρεία, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι παρά τη δεύτερη ευκαιρία που έλαβε από τις υγειονομικές υπηρεσίες, το φαινόμενο επαναλήφθηκε αρκετές φορές.

«Αν ξαναγίνει εκτός από την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης εταιρείας ή εταιρειών που ενδεχομένως διοχετεύουν τέτοιου είδους προϊόντα από την αγορά, υπάρχει και η πιθανότητα να σταματήσει ο συγκεκριμένος προσφοροδότης από την διοχέτευση συγκεκριμένων προϊόντων στο νοσοκομείο».

Από τις 19 Σεπτεμβρίου που αποστάληκε η επιστολή, το νοσοκομείο δεν έχει λάβει καμία απάντηση από την προμηθεύτρια εταιρεία.

Ο Εκτελεστικός διευθυντής του Μακαρείου Νοσοκομείου, ανέφερε πάντως ότι ποτέ δεν μπαίνει σε δίσκο ασθενούς, προϊόν 2ης ποιότητας, και υποστήριξε ότι όλα τα ακατάλληλα τρόφιμα εντοπίστηκαν με την παραλαβή.

Πηγή: SigmaLive