Μαυρονικόλας Vs Σιζόπουλος (βίντεο)

a 160 Ειδήσεις
a 7143 ΕιδήσειςΕμφύλιος στην ΕΔΕΚ, με «μήλον της έριδος» τον θώκο του αναπληρωτή Προέδρου του κινήματος. Κυριάκος Μαυρονικόλας και Μαρίνος Σιζόπουλος θα βρεθούν αντιμέτωποι στην διεκδίκηση της εν λόγω θέσης, ανεβάζοντας στα ύψη την εσωκομματική αντιπαράθεση… 

Ο κ. Σιζόπουλος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα του νυν Α’ αντιπροέδρου του κινήματος, Μαρίνου Σιζόπουλου, ήρθε να προκαλέσει ένταση, καθώς ο κ. Μαυρονικόλας θεωρούσε δεδομένη την επανεκλογή του ως αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος. Για το λόγο αυτό, εξάλλου, ο κ. Μαυρονικόλας είχε ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του Ευρωβουλευτή του κινήματος, παραχωρώντας την στον πρώτο επιλαχόντα, Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν, εξάλλου, τον Νίκο Νικολαϊδη να διεκδικεί μία εκ των δύο θέσεων αντιπροέδρων του Κινήματος.
Ερωτηθείς σχετικά από το Ράδιο Πρώτο δήλωσε ότι γραπτή δήλωση επί του θέματος θα εκδώσει τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων. Καθένας, είπε, επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια να αναβαθμίσει την προσφορά του προς τον τόπο, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου