«100 να είναι οι μέρες τους και πολλές είπα»: Εκτός εαυτού on air γυναίκα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Εξαγριωμένη εμφανίστηκε μία πολίτης όταν στην ερώτηση πως της φάνηκε το πρόστιμο των 100 ευρώ εκείνη είπε «100 να είναι οι μέρες τους».

100 na einai oi meres toys kai polles eipa ektos eaytoy on air gynaika gia ton ypochreotiko emvoliasmo 100 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ, Πρόστιμο, υποχρεωτικός εμβολιασμός

Εξαγριωμένη εμφανίστηκε μία πολίτης όταν στην ερώτηση πως της φάνηκε το πρόστιμο των 100 ευρώ εκείνη είπε «100 να είναι οι μέρες τους». Σάλος έχει προκληθεί με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών.

Οι περισσότεροι αντιδρούν και το βρίσκουν αντισυνταγματικό ενώ άλλοι φαίνεται να φοβήθηκαν και να έκλεισαν το ραντεβού για το εμβόλιο. Άλλοι πάλι δίνουν διαλλακτικές απαντήσεις για να αποφύγουν το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Οικονομικό πέναλτι για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν κλείσει ραντεβού για την πρώτη δόση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου είναι ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών. Σε περίπτωση που ανεμβολίαστοι δεν κλείσουν το ραντεβού τους μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, τότε θα τους επιβάλλεται οικονομικό πέναλτι 100 ευρώ τον μήνα. Ενα διοικητικό πρόστιμο το οποίο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ. Τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Μια εξαγριωμένη πολίτης δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για το πρόστιμο των 100 ευρώ οτι… «100 να είναι οι μέρες τους»!

Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/embed/DNVcJE-owYQ

 

via: Enimerotiko