35χρονος ξόδεψε 120.000 από τα 17 του, για να μοιάζει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς & νιώθει “έργο τέχνης”

Η εμμονή ενός 35χρονου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον έχει κάνει να ξοδέψει μια περιουσία σε πλαστικές προκειμένου να γίνει σωσίας της.

xekinise apo ta 17 toy 35chronos xodepse 120 000 gia na moiazei stin mpritnei spiars amp niothei quot ergo technis quot 4 ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΩΣΙΑΣ

Η εμμονή ενός 35χρονου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον έχει κάνει να ξοδέψει μια περιουσία σε πλαστικές προκειμένου να γίνει σωσίας της.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο 35χρονος Bryan Ray έχει ξεκινήσει τη μεταμόρφωση του από την ηλικία των 17 ετών, ενώ μέχρι στιγμής έχει κάνει πάνω από 100 επεμβάσεις. «Το κάνω αυτό από τα 17 μου και δεν έχω τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είμαι ένα συνεχιζόμενο έργο τέχνης».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι έχει κάνει ώστε να μοιάζει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Συγκεκριμένα, έχει κάνει δύο ρινοπλαστικές, ανόρθωση βλεφάρων, ενώ έχει τοποθετήσει και εμφυτεύματα στα μάγουλα. Ταυτόχρονα, κάνει μπότοξ και προσθέτει fillers κάθε έξι μήνες, ενώ κάνει χειρουργική αποτρίχωση στο πρόσωπο και το σώμα κάθε οκτώ εβδομάδες.

«Είμαι τέλειος; Όχι απολύτως όχι. Αλλά όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη είμαι πολύ χαρούμενος», είπε και πρόσθεσε πως δεν τρέφει αυταπάτες ότι θα μοιάζει ακριβώς με την τραγουδίστρια, απλά επιδιώκει να αποκτήσει «το βλέμμα της».

xekinise apo ta 17 toy 35chronos xodepse 120 000 gia na moiazei stin mpritnei spiars amp niothei quot ergo technis quot 1 300x300 1 ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΩΣΙΑΣ

«Δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μου ότι θα της έμοιαζα 100%… Κατανοώ το πρόσωπό μου, τη συμμετρία μου, τα χαρακτηριστικά μου και αυτό που έχω κάνει είναι να δουλέψω σε συνεργασία με πλαστικούς χειρουργούς για να δω ποια χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να αλλάξουν με τρόπο που εμπνέεται από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να μοιάζει με αυτό το βλέμμα της», είπε χαρακτηριστικά.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια

Μάλιστα, υπερασπίζεται σθεναρά την επιλογή του και αναφέρει ότι δεν προτρέπει τον κόσμο στις πλαστικές, αλλά στο να κάνει ό,τι θέλει και του αρέσει με το σώμα του, ώστε να αισθάνεται καλύτερα.

Επίσης, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media ο Bryan Ray λέει πως «οι άνθρωποι μπορεί να με αποκαλούν περίεργο ή τρελό, αλλά νομίζω ότι το να είμαι ανοιχτός σε αυτό, με τον τρόπο έχω βοηθήσει στην εξάλειψη του στίγματος… Δεν είναι για όλους και δεν ενθαρρύνω όλους να βγουν έξω και να κάνουν πλαστικές, αλλά ενθαρρύνω όλους να είναι θετικοί στο σώμα τους, με όποιον τρόπο φαίνεται τους φαίνεται σωστός».

xekinise apo ta 17 toy 35chronos xodepse 120 000 gia na moiazei stin mpritnei spiars amp niothei quot ergo technis quot 3 133x300 1 ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΩΣΙΑΣ

via: Enimerotiko