42χρονη Mετερεωλόγος έγινε μητέρα και παρουσίασε το δελτίο καιρού μαζί με το νεογέννητο μωράκι της

Παρουσιάστρια του  αμερικανικού δικτύου CBS 58 λόγω της πανδημίας, βρίσκεται στο σπίτι της και βγήκε από εκεί στον τηλεοπτικό

metereologos paroysiase ton kairo me to ligon evdomadon moraki tis 1 Καιρός, Κορονοϊός, ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΟΣ, ΜΩΡΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Παρουσιάστρια του  αμερικανικού δικτύου CBS 58 λόγω της πανδημίας, βρίσκεται στο σπίτι της και βγήκε από εκεί στον τηλεοπτικό αέρα για να παρουσιάσει το δελτίο καιρού. Μέχρι εδώ τίποτε το περίεργο θα πείτε και θα έχετε δίκιο.

Το ιδιαίτερο στην είδηση αυτή  είναι πως η εν λόγω παρουσιάστρια αναγκάστηκε να πει τον καιρό κρατώντας το μωράκι όπως θα δείτε και στη φωτογραφία. Η γλυκιά μπέμπα είναι μόλις 13 εβδομάδων και σίγουρα έκλεψε την παράσταση  με την παρουσία της καθώς το θέαμα δεν είναι τόσο συνηθισμένο.

Η εν λόγω παρουσιάστρια ονομάζεται Ρεμπέκα Σουλντ και ζει  το Ουισκόνσιν.  Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε τηλεργασία λόγω των υφιστάμενων μέτρων για τον κορονοϊό.

Συνδυάζοντας τις ανάγκες της δουλειάς και του παιδιού, η 42χρονη παρουσιάστρια προσέφερε μια διαφορετική εικόνα ανεβάζοντας με τη ζωντάνια της το κλίμα ενώ παρουσίαζε τις πολικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.

Δείτε το βίντεο

 

via: Enimerotiko