Άντρας ισχυρίζεται πως έχασε την παρθενιά του από… πληθωρικό θηλυκό εξωγήινο

alliiennvvetuugunr000 Αγγλία, Παιδεία, παρθενια, σεξ, τηλεόραση, υβριδια

Και είναι πια πατέρας ενός τσούρμου υβριδικών μωρών

Ο 74χρονος David Huggins εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV για να αφήσει άφωνους τους παρουσιαστές Holly Willoughby και Phillip Schofield.

Κι αυτό γιατί ξεκίνησε λέγοντας πως την παρθενιά του την έχασε στα 17 του σε ένα δάσος, όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με μια χυμώδη εξωγήινη, την Crescent.

Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, μετά εξομολογήθηκε πως για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με εξωγήινους ήδη από τα 8 του και έκτοτε δημιουργεί έργα τέχνης που απαθανατίζουν τις διαγαλαξιακές αυτές συναντήσεις.

alliiennvvetuugunr2

Περιγράφοντας την εξωγήινη σύντροφό του, ο David είπε: «Νομίζω πως φορά περούκα, δεν είμαι σίγουρος, έχει όμως μεγάλα μαύρα μάτια και μακριά μαύρα νύχια». Και όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε γιατί φορά περούκα, ο 74χρονος αποκρίθηκε αδιάφορα «για αισθητικούς λόγους».

Μόνο που είπε πως με την εξωγήινη φίλη του έχουν αποκτήσει και πολλά παιδιά, υβρίδια ανθρώπου-εξωγήινου, τα οποία έχει αποθηκεύσει σε «γυάλινες προθήκες στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη». Αποδείξεις αρνήθηκε πάντως να προσκομίσει.

alliiennvvetuugunr3

Ο Phil επέμεινε πάντως με τις άβολες ερωτήσεις: «Και γιατί οι εξωγήινοι επέλεξαν έναν άντρα που δουλεύει σε σουπερμάρκετ του Νιου Τζέρσεϊ για να κάνουν την εμφάνισή τους;», προκαλώντας την αντίδρασή του: «Ήμουν πάντα εκεί για κάποιον λόγο και θα έκανα ό,τι μου ζητούσαν».

alliiennvvetuugunr1

Εννοείται πως το κοινό δεν πίστευε στα μάτια και τα αυτιά του…