Άντρας βγαίνει ραντεβού με γυναίκα που την «άγγιξαν» εξωγήινοι

werwrwr

Η πιο περίεργη πρώτη συνάντηση στην ιστορία του φλερτ

Αν ψάχνεις ταίρι για μια ζωή, το να ομολογήσεις στο πρώτο ραντεβού πως σε έχουν απαγάγει εξωγήινοι δεν είναι ίσως η πιο έξυπνη κίνηση του κόσμου.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε άλλο ένα που οργάνωσε το δίκτυο «Channel 4» και η σχετική εκπομπή του «First Dates»!

Αυτή τη φορά ήταν η κολλημένη με τους εξωγήινους Emily και το μοντέλο Matt που έτρωγαν σε εστιατόριο και η κουβέντα κυμαινόταν γενικά σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σύντομα βέβαια τα πράγματα θα έπαιρναν αναπάντεχη τροπή, όταν η κοπέλα εξομολογήθηκε πως «όταν ήμουν μικρότερη, είδα μια ουλή να εμφανίζεται στο πόδι μου». Εξωγήινη ουλή φυσικά, κάτι που μπορείς να ψάξεις και στο Google, του είπε μέσες άκρες η κοπέλα, φέρνοντας το αμήχανο χαχανητό του Matt.

cbcb

Γκουκλάροντάς το, υπάρχουν πράγματι αρκετές αναφορές ανθρώπων που έχουν απαχθεί υποτίθεται από εξωγήινους για μια βραδιά και την επομένη εμφανίστηκε το περίεργο αυτό σημάδι στο πόδι τους. Και η Emily ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμη να του δείξει τη δική της ουλή!

Την κοπέλα την άγγιξαν και την εξέτασαν υποτίθεται οι περίεργοι εξωγήινοι και το είπε χωρίς περιστροφές στον συνοδό της. Ο οποίος, περιέργως πώς, ζήτησε να την ξαναδεί…