Άστεγος νόμιζε ότι μπήκε στο σπίτι ενός φίλου του. Λίγα λεπτά μετά όμως, κατέρρευσε όταν έμαθε την αλήθεια

Ο μέχρι πρότινος άστεγος Έρικ κατάφερε να αλλάξει την ζωή του σε μία νύχτα με τη βοήθεια ενός διάσημου youtuber.

astegos nomize oti mpike sto spiti enos filoy toy liga lepta meta omos katerreyse otan emathe tin alitheia YouTuber, άστεγος

Ο μέχρι πρότινος άστεγος Έρικ κατάφερε να αλλάξει την ζωή του σε μία νύχτα με τη βοήθεια ενός διάσημου youtuber.

Τον Μάρτιο του 2014, ο χρήστης του YouTube MagicofRahat, χάρισε σε έναν άστεγο άντρα, τον Έρικ, ένα ψεύτικο λαχείο.

Στη συνέχεια έδωσε 1000 δολάρια στον υπάλληλο ενός καταστήματος για να τα δώσει στον Έρικ, υποκρινόμενος ότι το λαχείο του είχε κερδίσει.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Rahat, ο οποίος έχει πάνω από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν τον Έρικ να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο Rahat με την βοήθεια τους συγκέντρωσε αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα σπίτι στον Έρικ.

Όταν το σπίτι ήταν έτοιμο, ο Rahat συνάντησε τον Έρικ και του ζήτησε να πάνε μαζί για φαγητό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Rahat είπε στον Έρικ ότι πρέπει να σταματήσουν για λίγο στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ξέχασε.

Ο Έρικ μπήκε και εκείνος στο σπίτι του Rahat για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι το σπίτι ήταν στην πραγματικότητα δικό του!

Δείτε το πρώτο βίντεο του Rahat με το «τυχερό» λαχείο και στη συνέχεια το βίντεο στο οποίο ο Έρικ ανακαλύπτει ότι έχει πλέον το δικό του σπίτι. Η αντίδραση του είναι συγκινητική!
https://www.youtube.com/embed/lK1vPu6U2B0

 

via: Enimerotiko