Έχει τpελάνει το διαδίκτυο: Η νirαl οφθαλμαπάτη με τις 16 τίγρεις που κανείς δε μπορεί να βρει

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με 4 τίγρεις που στην πραγματικότητα είναι... 16!

echei tpelanei to diadiktyo i niral ofthalmapati me tis 16 tigreis poy kaneis de mporei na vrei 2 VIRAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΙΓΡΕΙΣ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με 4 τίγρεις που στην πραγματικότητα είναι… 16!

Η οφθαλμαπάτη με τις τίγρεις, έχει κάνει τους χρήστες των social media να σπάνε το… κεφάλι τους για να την λύσουν.

Σπαζοκεφαλιές και οφθαλμαπάτες κυκλοφορούν χιλιάδες στα social media και στο διαδίκτυο γενικότερα, καθώς οι περισσότεροι ποστάρουν από μία για να τεστάρουν την ικανότητα όσων τους ακολουθούν.

Μία τέτοια είναι και η παρακάτω που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, με όλο τον κόσμο να σπάει το… κεφάλι του για να την λύσει.

τίγρεις

Ποιος είναι ο στόχος; Να βρεις και τις 16 τίγρεις που είναι κρυμμένες στην συγκεκριμένη ζωγραφιά.

Κάτι που μπορεί να φαντάζει εύκολο στην αρχή, όμως όσο μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που έχει βρει κάποιος, τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έχει κάνει και ο διάσημος TikToker «HecticNick», με το video του να μετράει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες κόσμου να ζητάει βοήθεια στα σχόλια.

Παρακάτω το σχετικό βίντεο στο Tik Tok

@hecticnick Can you find all of them? 🤔 #fyp ♬ Before I Knew It – Mason Ramsey

Αν κολλήσατε και εσείς, δείτε την απάντηση στην παρακάτω φωτογραφία.

echei tpelanei to diadiktyo i niral ofthalmapati me tis 16 tigreis poy kaneis de mporei na vrei 1 300x200 1 VIRAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΙΓΡΕΙΣ

 

via: Enimerotiko