Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ρομπότ με μοναδική λειτουργία την… πεολειχία

dskfsdkfsgdfgsghbfdrgsf000 robot, πεολειχια

Η τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία της ερωτικής απόλαυσης

Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία κάνει τις ζωές μας ευκολότερες κάθε μέρα, απλοποιώντας κατά πολύ την καθημερινότητα του δυτικού ανθρώπου.

Την ώρα λοιπόν που αυτοκινούμενα οχήματα κυκλοφορούν πια στους δρόμους και drones κάνουν παραδόσεις αγαθών, ο τεχνολογικός κόσμος μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί κάτι εντελώς καινούριο στην κατηγορία «ρομποτική».

Ω ναι, μια μηχανή με αποκλειστική λειτουργία τη σεξουαλική ικανοποίηση του άντρα.

dskfsdkfsgdfgsghbfdrgsf1

Η Arlan Robotic Services δημιούργησε λοιπόν το πρώτο ρομποτικό ερωτικό βοήθημα που αναπαράγει στην εντέλεια «τη στενή ανθρώπινη στοματική αλληλεπίδραση», όπως το λέει ο κατασκευαστής του.

dskfsdkfsgdfgsghbfdrgsf3

Το project είναι ακόμα σε στάδιο χρηματοδότησης από τον κόσμο -στη δημοφιλή πλατφόρμα Indiegogo- και έχει συγκεντρώσει το μισό από το απαιτούμενο ποσό. Οι δημιουργοί μάς λένε μάλιστα πως «το ρομπότ μοιάζει, μυρίζει, αισθάνεται και κινείται σαν πραγματικός άνθρωπος στο δωμάτιο μαζί σου».

dskfsdkfsgdfgsghbfdrgsf4

Η Arlan διασφαλίζει την απαραίτητη εχεμύθεια όταν το ρομπότ δεν είναι σε χρήση, καθώς το μόνο που βλέπεις είναι μια μεταλλική κατασκευή, κρατώντας το κεφάλι μέσα σε ένα μαξιλάρι που παρέχει ο κατασκευαστής.

dskfsdkfsgdfgsghbfdrgsf2

Αν θα βγει τελικά στην παραγωγή, εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο ακαταμάχητο θα αποδειχτεί στο κοινό…