Οι λόγοι που μια 49χρονη αποφάσισε να παντρευτεί το πάπλωμά της

Οι λόγοι που μια 49χρονη αποφάσισε να παντρευτεί το πάπλωμά της

Θα πραγματοποιηθεί και τελετή τον Φεβρουάριο

Μια 49χρονη καλλιτέχνις από το Ντέβον της Αγγλίας αποφάσισε να παντρευτεί το αγαπημένο της πάπλωμα με το οποίο όπως χαρακτηριστικά λέει «έχω την πιο οικεία και αξιόπιστη σχέση της ζωής μου».

Η… τελετή είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου στους κήπους Rougemont, στο Έξετερ, ενώ θα ακολουθήσει και γαμήλιο πάρτι σε μια γκαλερί, με το dress code να περιλαμβάνει μόνο πιτζάμες, ρόμπες και παντόφλες.

Η Pascale Sellick είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα που δεν διστάζει μάλιστα να αυτοσαρκαστεί λέγοντας πως είναι «αγενής, άξεστη και εντυπωσιακά επιδειξιομανής».

Εξηγώντας στην εφημερίδα Sun την απόφασή της να παντρευτεί το πάπλωμά της, η εκκεντρική καλλιτέχνιδα λέει χαρακτηριστικά: «Το πάπλωμά μου είναι η μακροβιότερη, δυνατότερη, πιο οικεία και αξιόπιστη σχέση που είχα ποτέ μου. Και αυτό γιατί είναι πάντα εκεί για μένα να μου δίνει μεγάλες αγκαλιές. Αγαπώ τόσο πολύ το πάπλωμά μου και θα ήθελα να προσκαλέσω ανθρώπους να παρακολουθήσουν την ένωσή μου με τον πιο σταθερό και παρηγορητικό σύντροφο της ζωής μου. Θα υπάρχει μουσική, γέλια και διασκέδαση».

Το πόσο σημαντική είναι για την ίδια αυτή η απόφαση φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει προσλάβει διοργανώτρια γάμου για να οργανώσει την γαμήλια τελετή και το πάρτι που θα ακολουθήσει. «Είναι ό,τι πιο καλλιτεχνικό έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω», δηλώνει με ενθουσιασμό στη Sun η Anna Fitzgerald. Η ώρα η καλή, λοιπόν!