Η στιγμή που 92χρονος γίνεται viral με την θεαματική βουτιά του από το Τραμπολίνο της Ρόδου

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο 92χρονος παππούς από τη Ρόδο με τη βουτιά του από βατήρα 6 μέτρων και όλοι θαυμάζουν την ανθηρότητά του.

305 Βουτιά, ΠΑΠΠΟΥΣ, Ρόδος

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο 92χρονος παππούς από τη Ρόδο με τη βουτιά του από βατήρα 6 μέτρων και όλοι θαυμάζουν την ανθηρότητά του.

Πάνω από 1,2 likes έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο ατρόμητος υπερήλικας, ο οποίος αφού κολύμπησε μέχρι το Τραμπολίνο της Ρόδου, έκανε μια εντυπωσιακή βουτιά – από ύψος 6 μέτρων αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Η βουτιά του καταγράφηκε σε βίντεο από λουόμενη, η οποία ανάρτησε το βίντεο στο Instagram!

«Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια! Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου. Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Στη συνέχεια μάλιστα η γυναίκα έκανε και τη σχετική έρευνά της και κατάφερε να εντοπίσει τον 92χρονο δεινό κολυμβητή, που δεν επιθυμεί περισσότερη δημοσιότητα αλλά χαίρεται για το χαμόγελο που έφερε σε όσους είδαν τη βουτιά του.

Αποκάλυψε και το μυστικό του: Kάθε πρωί τρώει 4 ωμά αυγά με λίγο λεμόνι!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη βουτιά του

View this post on Instagram

A post shared by Dons (@donnamgmt)

 

via: Enimerotiko