Ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασμα και ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής της

shutterstock535945846 Βρετανία, ΠΙΝΑΚΑΣ, πνευμα, σεξ, φαντασμα

Ο άντρας του πίνακα πάνω από την πολυθρόνα βρέθηκε ξαφνικά στο κρεβάτι της

Η ιστορία δεν περιστρέφεται γύρω από κάποια φαντασίωση, καθώς το γεγονός παραήταν αληθινό.

Έτσι το έζησε τουλάχιστον η Βρετανή Sian Jameson, που μας λέει πως έκανε σεξ με ένα πνεύμα ζώντας σε ένα αγροτόσπιτο του 16ου αιώνα.

Η 26χρονη νοίκιασε το σπίτι της Ουαλίας όταν χώρισε από τον δεσμό της, καθώς ήθελε λίγο χρόνο μακριά από όλα.

Κι έτσι μια νύχτα ξύπνησε και βρήκε δίπλα της στο κρεβάτι έναν «ελκυστικό άντρα», ντυμένο με «ένα χαλαρό λευκό πουκάμισο, ένα μαντίλι στον λαιμό και ένα παλιομοδίτικο παντελόνι».

Όπως είπε στη «Sun»: «Ήταν πολύ τρυφερός και χάιδευε απαλά το κορμί μου. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ένιωσα τα πάντα γι’ αυτόν, το όνομά του ήταν Ρόμπερτ και έζησε πάνω από 100 χρόνια πριν».

jjajdncceewde000

Η κοπέλα είπε ότι ο άντρας έμοιαζε πολύ με το πορτρέτο που κρεμόταν πάνω από μια πολυθρόνα της αγροικίας, την ίδια ώρα που το σώμα του ήταν «απαλό και φωτεινό».

Και μας λέει πως το σεξ ήταν το καλύτερο που έκανε ποτέ στη ζωή της!

Η Sian αποκοιμήθηκε μετά στην αγκαλιά του, αν και όταν ξύπνησε ο Ρόμπερτ είχε γίνει άφαντος. Λίγα βράδια μετά επανεμφανίστηκε ωστόσο για άλλη μια εκπληκτική ερωτική συνεύρεση.

Την τρίτη και τελευταία φορά, ο Ρόμπερτ του έδωσε να καταλάβει: «Ήταν νύχτα κι εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ. Και τότε, στα ξαφνικά, το πάπλωμα γλίστρησε από πάνω μου και μπορούσα να νιώσω ένα κρύο χέρι να ανεβαίνει στον μηρό μου, κάτω από το νυχτικό μου», εξομολογείται. Έκλαψα σπασμωδικά όταν έφυγε εκείνη τη νύχτα. Μάλλον τον είχα ερωτευτεί».

Η Jameson ερωτεύτηκε λοιπόν ένα φάντασμα, τον καλύτερο εραστή που είχε ποτέ στη ζωή της. Η ψυχοθεραπεύτρια Tina Radziszewicz είπε όμως στην εφημερίδα πως «είναι πολύ γνωστό ότι συγκεκριμένοι τύποι ψευδαισθήσεων λαμβάνουν χώρα κατά τη μετάβαση από το ξύπνιο στον ύπνο και το αντίθετο. Αυτές οι ψευδαισθήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά ζωντανές και παράξενες και περιλαμβάνουν απτικά, οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα»…