Κανείς δεν βρίσκει και τα 9: Η εικόνα που όλοι βλέπουν μόνο ένα πρόσωπο, έχει μπερδέψει εκατομμύρια χρήστες

832

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ψευδαίσθησης και κάνει τους αναγνώστες να σπάνε το κεφάλι.

Εάν σας αρέσουν οι εικόνες με οπτικές ψευδαισθήσεις, τότε σίγουρα η συγκεκριμένη στην οποία κρύβονται εννέα πρόσωπα, θα σας ενθουσιάσει.

Αν έχετε την υπομονή, δείτε πόση ώρα θα σας πάρει για να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την εικόνα με το πρόσωπο ενός άντρα.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι ενδιαφέρουσες εικόνες που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το μυαλό. Όταν προσπαθείτε να τα καταλάβετε τι απεικονίζουν μαζί με μια ομάδα φίλων, μπορεί να παρατηρήσετε ότι βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν, και το αντίστροφο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Η συγκεκριμένη εικόνα είναι ιδιαίτερα παραπλανητική και μπορεί να επιστρέφετε ξανά σε αυτήν για να την εξετάσετε για μέρες ή και εβδομάδες αργότερα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης των ΗΠΑ δημοσίευσε την ψευδαίσθηση στον ιστότοπό του για παιδιά. Η εικόνα όμως έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η εικόνα είχε την εξής λεζάντα: «Βλέπετε έναν άντρα σε αυτή τη φωτογραφία… ή πολλά άτομα;».

εικόνα
Η ανάρτηση έχει αναδημοσιευτεί στο Mighty Optical Illusions και στα σχόλια, ο κόσμος φαίνεται να έχει βρει τις απαντήσεις.

Δείτε αν βλέπετε τα ίδια άτομα με αυτά που σχολίασαν, αλλά ελέγξτε μόνο εάν είχατε καλή προσπάθεια να βρείτε έως και εννέα άτομα.

«Το πρώτο άτομο είναι ο ηλικιωμένος με γένια ακριβώς στη μέση της φωτογραφίας. Ο δεύτερος είναι το πρόσωπο μιας γυναίκας πάνω από τη στήλη στα δεξιά. Ο τρίτος είναι ο γέρος με ένα καπέλο μέσα στη μεγάλη εικόνα του γενειοφόρου γέρικου προσώπου», σχολίασε κάποιος.

Ένας άλλος σχολιαστής είπε: «Βρήκα πέντε άτομα (και έναν σκύλο). Μετράει ο σκύλος;», έγραψαν άλλοι.

Η ΛΥΣΗ:

831

 

via: Enimerotiko