Κολυμπάς με δική σου ευθύνη: Αuτή είvαι η πιο επικίvδuvη παραλία της Ελλάδας, έχει και πpoειδoπoιητική πινακίδα

Η παραλία Τσιγκράδο, κρύβει μία... έκπληξη για τους επισκέπτες της, καθώς διαθέτει το πιο επικίνδυνο κατέβασμα στο Αιγαίο.

kolympas me diki soy eythyni auti eivai i pio epikivduvi paralia tis elladas echei kai ppoeidopoiitiki pinakida ΜηλοΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ

Η παραλία Τσιγκράδο, κρύβει μία… έκπληξη για τους επισκέπτες της, καθώς διαθέτει το πιο επικίνδυνο κατέβασμα στο Αιγαίο. Η συγκεκριμένη παραλία αν και προσβάσιμη μέχρι ενός σημείου με το αυτοκίνητο, στη συνέχεια το σκηνικό… αλλάζει!

Οι επισκέπτες της Μήλου για να φτάσουν στην αμμουδιά της πρέπει να κατέβουν από μια ξύλινη σκάλα, περνώντας μέσα από ένα στενό άνοιγμα βράχων. Παράλληλα, η σκάλα κρέμεται μόνο με ένα σχοινί.

Ένας πραγματικά περιπετειώδης τρόπος που έχει αποτρέψει αρκετούς από το να επιχειρήσουν το κατέβασμα στο Τσιγκράδο.

Στην κορυφή της μάλιστα στέκει αγέρωχη μια πινακίδα που γράφει πως «η κάθοδος προς την παραλία γίνεται με δική σας ευθύνη» σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

Όσοι καταφέρουν να φτάσουν όμως κάτω και να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά της έχουν να το λένε. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν να επισκεφτούν την πανέμορφη αυτή παραλία της Μήλου μέσω θαλάσσης κι έτσι αποφεύγουν το επικίνδυνο κατέβασμα.

@manusemi Great beach 💃🏽 #europetravel #greecetravel #cycladesislands #europeansummer ♬ emma uncomfortable laugh – cuppy💀

 

via: Enimerotiko