Κρήτη: Νοικιάζει κρεβάτι στον κήπο του με 50 ευρώ το βράδυ και οι τουρίστες στο Airbnb «κάνουν ουρές»

Στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου στην Κρήτη υπάρχει ένα Airbnb, το οποίο νοικιάζεται συνεχώς από ξένους και Έλληνες τουρίστες.

kriti noikiazei krevati ston kipo toy me 50 eyro to vrady kai oi toyristes sto airbnb kanoyn oyres 1 airbnb, Κρητη

Στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου στην Κρήτη υπάρχει ένα Airbnb, το οποίο νοικιάζεται συνεχώς από ξένους και Έλληνες τουρίστες με θέα… τον ουρανό και τ’ άστρα.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, οι επιχειρηματίες στα νησιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τους τουρίστες. Τη διαφορά όμως φαίνεται να την κάνει ένα Airbnb στην Κρήτη, καθώς η διαφορά με τα υπόλοιπα καταλύματα της χώρας είναι πως το δωμάτιο… δεν έχει ταβάνι.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το «Summer Bed under the Stars» το οποίο βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επισκέπτες. Το «δωμάτιο» το διαχειρίζεται η Γαβριέλλα Δαμιανάκη, όπως βλέπουμε στην πλατφόρμα και βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Airbnb Κρήτη

Ο χώρος διαθέτει ένα queen size διπλό κρεβάτι, αλλά κι ένα δεύτερο μονό τα οποία βρίσκονται σε μία αυλή. Έχει ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και κοινόχρηστη κουζίνα. Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

Η βαθμολογία του στο Airbnb αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλή (4.26 αστέρια), ενώ οι κριτικές του είναι επίσης θετικές. Η βραδιά απ’ ότι βλέπουμε είναι στα 49 ευρώ. Διαθέσιμες ημερομηνίες για την ώρα υπάρχουν από 22 Ιουνίου και μετά, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα παραμείνουν κενές για πολύ καιρό ακόμα.

 

via: Enimerotiko