Νεαρός πιάστηκε να ερωτοτροπεί με μία… τρύπα και ένα σημαιάκι σε γήπεδο γκολφ

3fe37e185ac3f369be2c97fb38761761 γηπεδο γκολφ, Λιβερπουλ

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε παρέα με το κινητό της

Μία παρέα από παίκτες του γκολφ στο Λίβερπουλ βρέθηκε μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα, ενώ βρισκόταν στη μέση μιας παρτίδας.

Μόλις οι φίλοι πήγαν να μετακινηθούν προς την επόμενη τρύπα τους, αντιλήφθηκαν με τεράστια έκπληξη ότι μέσα σε αυτή υπήρχε ένας νεαρός και το σημαιάκι φέρεται να ήταν στον πρωκτό του. Ο νεαρός έκανε σεξ με την τρύπα και ταυτόχρονα χρησιμοποιούσε και το σημαιάκι για ευχαρίστηση. Ή τουλάχιστον αυτό εικάζουν οι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Όπως μετέδωσε η Mirror, φαίνεται ότι και ο ίδιος κατέγραφε τις πράξεις του με το κινητό του στο γήπεδο Brackenwood Golf Course. Σύμφωνα με τους τέσσερις άνδρες που τον εντόπισαν, δεν φάνηκε να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το παράξενο σκηνικό συνεχίστηκε για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα, μέχρι που ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία κόσμου στο σημείο, μάζεψε τα παντελόνια του κι άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λίβερπουλ, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η διαδικασία ταυτοποίησης του νεαρού βρίσκεται σε εξέλιξη.