Ο κλέφτης προτίμησε τους κάδους σκουπιδιών από το αυτοκίνητο

kleftis καδοΣ σκουπιδιων, Μεγάλη Βρετανία

Περίεργη επιλογή λείας

Ένας άνδρας κοντά στα 20 αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες στο Σάφολκ Ντράιβ του Μπλάκπολ (Γουόρτσεστερ) καθώς κάμερες τον κατέγραψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 4/7 να κλέβει δύο πλαστικούς κάδους απορριμάτων έξω από ένα σπίτι.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι το γεγονός ότι δίπλα ακριβώς στους κάδους σκουπιδιών βρισκόταν παρκαρισμένο ένα Audi TT, στο οποίο ούτε που έδωσε σημασία ο νεαρός.

«Είναι η πρώτη φορά που μας κλέβουν τους κάδους μας. Είναι κωμικό, δεν έχουν καμία απολύτως αξία και ο ένας μάλιστα ήταν άδειος», τόνισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Μαρκ Γουότσον, για να προσθέσει αναφερόμενος στον πιτσιρικά: «Είναι ένας άμυαλος ηλίθιος. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν έχει κάδο σπίτι του».

Αυτό που πείραξε περισσότερο τον Γουότσον είναι οι παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Για το λόγο αυτό μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι προσφέρει 11 ευρώ αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του κλέφτη.

Για την ιστορία το κόστος του κάθε πλαστικού κάδου είναι 17 ευρώ.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί σχετικά, ενώ υπάρχει τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να επικοινωνεί όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος.