O Πούτιν, o Μαδούρο και η… σοβιετική μπάντα των 80s

O Πούτιν, o Μαδούρο και η... σοβιετική μπάντα των 80s

Το βίντεο που έχει κάνει θραύση στο Διαδίκτυο

Είχαν παίξει μαζί σε σοβιετικό μουσικό συγκρότημα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τη δεκαετία του ’80; Οι χρήστες του διαδικτύου λένε ναι.

Ένα μουσικό βίντεο του 1987 με το τραγούδι «At the Dawn» του ρωσικού γκρουπ «Alliance» έχει κάνει την επανεμφάνισή του, δείχνοντας τα τέσσερα μέλη του γκρουπ να παίζουν με κλασσικό ντύσιμο των 80s και με ρετρό κουρέματα. Το οπτικό υλικό έχει κάνει θραύση, έχοντας επανέλθει στην επικαιρότητα μαζί με το ζήτημα της Βενεζουέλας και τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαδούρο.

Όπως αναφέρει το RT, το μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube την περασμένη χρονιά έχει περισσότερα από 100.000 views και εκτός από αυτούς που αναπολούν τις παλιές καλές μέρες, πολλοί πιστεύουν ότι γίνονται μάρτυρες μιας εμφάνισης των δύο ηγετών πριν να μπουν στον στίβο της πολιτικής.

Ο τραγουδιστής της μπάντας και ο πληκτράς φαίνεται να έχουν τρομακτική ομοιότητα με τον Πούτιν και τον Μαδούρο αντιστοίχως, αν και στην πραγματικότητα τα φωνητικά του συγκροτήματος τα έκανε κάποιος Igor Zhuravlev. Ο «επικός» κιμπορντίστας που φοράει γυαλιά ηλίου ονομάζεται στην πραγματικότητα Oleg Parastaev.