Οι Eπικές διορθώσεις δασκάλου στους μαθητές του που έγιναν θέμα συζήτησης

Δάσκαλος- πρότυπο δάσκαλος μαθαίνει στους μαθητές να επιβραβεύουν τον εαυτό τους και γίνεται viralΟ κ. Μάριος Μάζαρης θα μπορούσε, χωρίς

oi epikes diorthoseis daskaloy stoys mathites toy poy eginan thema syzitisis δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

Δάσκαλος- πρότυπο μαθαίνει στους μαθητές να επιβραβεύουν τον εαυτό τους και γίνεται viral

Ο κ. Μάριος Μάζαρης θα μπορούσε, χωρίς υπερβολή, να χαρακτηριστεί και δάσκαλος-πρότυπο. Αγαπάει το σχολείο και τους μαθητές του και δεν θέλει απλώς να τους κάνει τα μαθήματα αλλά να τους διδάξει κάτι βαθύτερο: Να αγαπούν και να επιβραβεύουν τον εαυτό τους.

Ο ίδιος, κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram φωτογραφίες με γραπτά των παιδιών όπου τους ζητάει να αναφέρουν πως πιστεύουν ότι τα πήγαν κι εκείνος τους απαντά.

Τα παιδάκια έγραψαν τη γνώμη τους και στη συνέχεια εκείνος τα επιβράβευσε για την προσπάθειά τους.

1302 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

Η ανάρτησή του πήρε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για την κίνησή του, σε έναν καιρό που -όπως και ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του- οι άνθρωποι φωνάζουν για το πως πρέπει να είμαστε, να ζυγίζουμε ή να ντυνόμαστε.

1303 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

Δείτε την ανάρτησή του 

«Είναι τόσο περίεργες αυτές οι μέρες ακούμε κάθε μέρα σχεδόν ανθρώπους που φωνάζουν για το πώς πρέπει να είμαστε, να μοιάζουμε, να ζυγίζουμε ή να ντυνόμαστε , την ίδια στιγμή που εμείς στην τάξη μιλάμε για το ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, δεν υπάρχει κανόνας, παρά μόνο η αίσθηση της ευτυχίας για τον καθένα, των επιλογών , της διάθεσης.

Την ίδια στιγμή που άλλοι επενδύουν στο ντροπή σας , εμείς επενδύουμε στο Μπράβο μου. Κι αρχίσαμε να το λέμε , συνέχεια και συνέχεια, επεκταθήκαμε και στην ορθογραφία ακόμα, στην ανάγνωση και στις ασκήσεις μας.

1305 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

Κάθε παιδί γράφει μια καλή κουβέντα για τον εαυτό του, μια λέξη ενθαρρυντική, ενώ κρατάμε και χειροκροτήματα για μας, που τα προσφέρουμε όποια στιγμή στη μέρα νιώσουμε πολύ ότι το θέλουμε. γιατί αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως κι αν είναι, και γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή μας, όχι γιατί το χρωστάμε σε κάποιον ή μας υποχρεώνει κανείς, αλλά για μας.

σήμερα όσο είχα μπροστά μου τα τετράδια της ορθογραφίας των μαθητών μου σκεφτόμουν ότι η αγάπη είναι η λέξη που σπάνια ένα παιδί θα γράψει λάθος. γιατί ακόμα κι αν δεν τη νιώθει , δεν την έχει στον βαθμό που θα ήθελε ή την έχει και τη μοιράζεται, δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί που δεν τη λαχταρά.

Τα μικρά παιδιά ευτυχώς το δείχνουν, οι μεγάλοι στερούνται από αυτήν που παίρνουν και κυρίως αυτή που δίνουν. μη γίνε(σ)τε σαν αυτούς, αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι κι ύστερα θα μπορέσετε και τους άλλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάριος Μάζαρης /Marios Mazaris (@schoolmarius)

Μάριος Μάζαρης: Ο υπέροχος τρόπος που διορθώνει τα γραπτά των μαθητών του

1306 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1307 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ1308 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1311 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1312 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1313 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1314 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1309 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

1310 δάσκαλος, Μαθητές, ΣΧΟΛΕΙΟ

 

via: Enimerotiko