Προσπάθησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα, κουβαλώντας ένα μεγάλο ενυδρείο

kleftes1 ενυδρειο, μοτοσικλετα

Κλέφτες της… συμφοράς

Περίγελος του διαδικτύου έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες δύο κλέφτες, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Νάιλς του Οχάιο για κλοπή.

Τη Δευτέρα 23/7 ο Μίτσελ Άντκιν και ο Κρίστοφερ Μπίνιον, 52 και 46 χρόνων αντίστοιχα, διέρρηξαν ένα τοπικό κατάστημα κατοικίδιων και έκλεψαν ένα μεγάλο ενυδρείο.

Για να διαφύγουν χρησιμοποίησαν μοτοσικλέτα με τον πρεσβύτερο της παρέας να είναι συνοδηγός και να έχει επωμιστεί το βάρος της μεταφοράς του ενυδρείου.

Η αστυνομία όμως τους εντόπισε και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό. Ο συνοδηγός έντρομος αποφάσισε να πηδήξει από τη μοτοσικλέτα με το ενυδρείο στα χέρια με αποτέλεσμα αυτό να γίνει θρύψαλα και αυτός να συλληφθεί άμεσα.

kleftes ενυδρειο, μοτοσικλετα

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας προσπάθησε να δυσκολέψει τους αστυνομικούς και κατάφερε εν μέρει να τους ξεφύγει. Όχι για πολύ όμως, καθώς ένας αστυνομικός εντόπισε την παρατημένη τη μοτοσυκλέτα σε μια κοντινή γειτονιά, όπως επίσης και έναν άνδρα που έδειχνε νευρικός προσπαθώντας να κλαδέψει δέντρα με γυμνά χέρια.

Η εικόνα έβαλε σε υποψίες τον αστυνόμο που τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν είχε δει κάποιον άνδρα με ύποπτη συμπεριφορά να περιφέρεται στην περιοχή. Εκείνος προσπάθησε να τον ξεγελάσει, αλλά γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι αυτός ήταν ο ένας από τους δύο κλέφτες και συνελήφθη.

«Και οι δύο κατηγορούνται για κλοπή, ενώ ο Μπίνιον που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα αντιμετωπίζει κι άλλες κατηγορίες για σωρεία παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας», όπως αναφέρει η αστυνομία της περιοχής, η οποία γνωστοποίησε την ιστορία στο Facebook χρησιμοποιώντας τον τίτλο «Δεν το βλέπεις και κάθε μέρα» δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από τους δύο κλέφτες της συμφοράς.