Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ρωτάει «πόσο κάνουν τα καρπούζια» στη λαϊκή, και παίρνει πληρωμένη απάντηση από την αγρότισσα

Δε σήκωνε και πολλά-πολλά αγρότισσα σε πάγκο της λαϊκής καθώς δεν ήταν καθόλου πρόθυμη να απαντήσει σε ερώτηση που της έκανε ρεπόρτερ.

reporter toy skai rotaei poso kanoyn ta karpoyzia sti laiki kai pairnei pliromeni apantisi apo tin agrotissa αγρότισσα, Λαϊκή αγορά, Ρεπόρτερ

Δε σήκωνε και πολλά-πολλά αγρότισσα σε πάγκο της λαϊκής καθώς δεν ήταν καθόλου πρόθυμη να απαντήσει σε ερώτηση που της έκανε ρεπόρτερ.

O Nίκος Υποφάντης ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια, αλλά η αγρότισσα δεν είδε με καλό μάτι τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

Ρεπορτάζ σε λαϊκή αγορά για τις αυξήσεις που υπάρχουν στα προϊόντα, έκανε το πρωί της Τετάρτης ο ΣΚΑΪ, αλλά δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Νίκος Υποφάντης από το στούντιο ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια και έτσι η ρεπόρτερ που ήταν εκεί, επιχείρησε να ρωτήσει μια παραγωγό.

Μόνο που αυτή δεν είχε καμία διάθεση για απαντήσεις…

«Μην με δείξει η τηλεόραση», ακούγεται να λέει αρχικά, ενώ όταν η ρεπόρτερ επέμεινε και είπε πως απλώς ήθελε να ρωτήσει την τιμή, της είπε: «Πήγαινε πρώτα στο χωράφι και έλα μετά να πεις την τιμή», με τον Νίκο Υποφάντη να κλείνει την σύνδεση.

Δείτε το βίντεο

 

via: Enimerotiko